Nu te căsători niciodată cu un bărbat care face aceste 7 greșeli

Imaginează-ți că te căsătorești cu un bărbat care nu te respect și care nu merită nimic din partea ta. Un bărbat care te vede doar ca pe o soție și nimic mai mult. Da, viața ta va fi un adevărat iad. Înainte să fie prea târziu, gândește-te dacă tipul de care ești interesată merită timpul, dragostea și viața ta. Dacă te-ai întâlnit cu el, îl cunoști probabil destul de bine. Dacă știi că are multe dintre obiceiurile de mai jos, îndepărtează-te de el cât mai poți:

1. Extrem de posesiv

Un bărbat care nu are încredere în tine îți va pune mereu restricții, indiferent cât de loială i-ai fi sau cât de mult l-ai iubi. Te va opri din a face lucruri normale în viață de frică să nu se întâmple ceva rău, iar asta poate fi o situație de coșmar. Orice bărbat care se comportă așa are potențialul de a-ți distruge viața. Nu ar trebui să te căsătorești cu el numai ca să regreți apoi.

2. Urăște animalele

Orice bărbat care urăște animalele este el însuși un animal. Îi lipsește empatia! Una e să fie alergic și alta e să le urască pe toate, din principiu. Dacă trebuie să alegi între un tip care urăște animalele și animăluțul tău de companie, alege-l mereu pe cel din urmă. Nu merită să-ți pierzi timpul cu bărbații care urăsc animalele.

 

3. Regulile unei relații nu înseamnă nimic pentru el

Fiecare relație are niște reguli de bază, iar dacă el le încalcă în mod repetat, atunci nu te respectă pe tine și nu respectă ce aveți. Dacă partenerul tău depășește limitele iar și iar, nu merită timpul sau iubirea ta.

4. Nu îți acordă atenție

Într-o relație trebuie să acorzi și să primești. Dacă tu faci toate eforturile pentru relația voastră, iar el nu face absolut nimic, viața ta va fi mizerabilă. Nu are rost să formezi o astfel de legătură, mai devreme sau mai târziu vei regret decizia de a te căsători cu el.

Citește și:   10 lucruri la care e atent un bărbat înainte să se căsătorească

5. Nu își dă seama când greșește

Dacă el crede mereu că orice face și orice spune e întotdeauna corect, curând te va forța și pe tine să te schimbi. Un tip care crede că are mereu dreptate nu își va da seama niciodată că a făcut o greșeală.

 

6. Prea multe scuze

Scuzele sunt cel mai bun mod de a spune că are ceva mai important de făcut și că tu nu contezi pentru el. Punct. Dacă vine adesea cu scuze și povești fără sens, e evident că nu e îndrăgostit de tine. Nu ar trebui să-ți mai pierzi timpul cu o astfel de persoană.

7. Întreține certurile

Într-o relație, certurile sunt bune și uneori chiar sănătoase, dar dacă nu se mai sfârșesc niciodată, nu e de bine. Viața și relațiile sunt pline de compromisuri, iar dacă el nu îți ascultă punctul de vedere, dacă încearcă să te facă să zici ca el sau nu te ascultă și nu înțelege ce spui, sigur nu merită timpul tău.

Citește și:  7 semne că se iubește numai pe el

Cineva e narcisist dacă își acordă foarte mare importanță, dacă are o nevoie profundă de a fi admirat și dacă îi lipsește empatia pentru ceilalți.

Tulburarea de personalitate narcisică afectează munca, școala, relațiile. Poate fi înrăutățită de depresie și dependență. Personaele narcisiste sunt de obicei nefericite și ușor de dezamăgit, fiindcă nu primesc tratamentul special pe care cred că îl merită.
Iată câteva semne după care poți recunoaște narcisiștii:

1. Exagerează vorbind despre reușitele și talentele lor

Îți va spune că a fost atletul vedetă al școlii, când, de fapt, abia a ajuns pe teren. Se va transforma în eroul oricărui eveniment la care a participat și chiar va ajunge să creadă tot ce le spune celorlalți.

Citește și:   Știi care e cel mai greu și cel mai bun an dintr-o căsnicie?

2. Sunt experți în manipulare

Narcisiștii se vor folosi de slăbiciunile tale pentru a se asigura că primesc ce vor. Te vor umili, adăugând astfel mai multă putere personalității lor. Dacă îți fac o favoare, fii sigur că ți-ai vândut sufletul diavolului, pentru că se va întoarce împotriva ta.

3. Nu-ți recunosc și nu-ți acceptă sentimentele

Contează doar cum se simt ei. Te vor intimida ca să se simtă ei bine. Emoțiile contează doar atâta timp cât sunt proprile lor nevoi și dorințe.

4. Sunt aroganți

Narcisistul nu greșește niciodată. Crede că are dreptul la absolut tot. Va călca peste toți cei care se pun în calea lucrurilor dorite de el. Nu îi pasă de sentimentele nimănui, nu arată deloc empatie.

 

5. Au nevoie să fie mereu admirați și adorați

Narcisistul trebuie să fie în centrul atenției. Când nu li se mai oferă, trec la persoana următoare. Nu pot avea relații pe termen lung fiindcă nimeni nu-i poate păstra pe un piedestal de aur. Păstrează cu greu slujbele și se concentrează cu greu la școală, fiindcă își pierd repede interesul.

6. Profită de alții

Narcisistul va profita de orice și de oricine, în funcție de nevoile lor. Va face absolut orice pentru a-și atinge scopurile dubioase. Narcisistul pare să fie încrezător și cu o stimă de sine ridicată, dar e doar o fațadă. Le lipsește stima de sine și se folosesc de alții.

7. Se cred superiori

Sunt incapabili de a vedea lumea ca toți ceilalți. Se cred deasupra tuturor, iar atitudinea lor de măreție e copleșitoare. Ei nu greșesc niciodată. Dacă ceva nu merge așa cum vor, altcineva a stricat lucrurile.

Citește și: 10 semne că te iubește, deși nu ți-o spune

În lumea asta mare, nu e tocmai ușor să găsești pe cineva care să fie pe sufletul tău. Când îl găsești însă, fericirea aceea nu se compară cu nimic. Căutarea poate lua uneori câțiva ani, iar drumul nu e ușor. Uneori mai apar și probleme. Deci, cum știi că te întâlnești cu persoana potrivită?

Citește și:   8 TRĂSĂTURI pe care să le cauți la SOȚUL tău

Iată câteva semne:

1. Se laudă mereu cu tine și le spune tuturor despre reușitele tale, fie că e vorba de o promovare la muncă, fie că doar ai câștigat niște bilete la un concert. Pentru el contează.

2. Se poartă ca un cavaler. De exemplu, te ia în brațe când nu mai poți păși din cauza tocurilor.

3. Nu încearcă să te schimbe. Îți știe defectele – că ești mai dezordonată decât el, că ai nevoie de o pisică drept animal de companie și că nu poți să gătești, dar acceptă totul.

4. Îi e dor de tine. Nu o spune doar de dragul de a o spune. Chiar îi e dor de tine când nu v-ați mai văzut de mult timp.
5. Poți plânge în fața lui fără să te simți stânjenită. Știe când ai nevoie să fii susținută și te va sprijini și sfătui mereu.

6. Când prietenele tale se plâng de partenerii lor, tu nu prea ai de ce să te plângi, pentru că el se poartă minunat cu tine.
7. Este apropiat de familia ta și s-a asigurat că și tu te înțelgi cu ai lui. Ți-ar suna tatăl sau bunica fără ezitare.

8. Prietenii tăi sunt și prietenii lui. Și îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei se simte aiurea, îți sugerează să stai cu el sau să îl inviți să mergeți undeva.

9. Înțelege că uneori te mai și superi, că suntem cu toții oameni și mai avem perioade proaste. Îl supără doar că nu ești bine.

10. Îți spune, din senin, că ești frumoasă. Și asta se întâmplă când nu ți-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici nu ți-ai schimbat tricoul.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.