Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
La ce se gândește bărbatul în timp ce îl săruți – Andreea Bănică

La ce se gândește bărbatul în timp ce îl săruți

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândesc bărbații în timpul sărutului? Cu siguranță multe femei au avut astel de întrebări, așa că poți folosi acest ghid pentru a afla ce le trece prin minte bărbaților în funcție de zodie:

Berbec

Abia începeți să vă sărutați, că un Berbec se va gândi din prima cât de departe puteți ajunge. Foarte pasional, este interesat mai degrabă de partea sexuală decât de romantism.

Taur

Taurul se bucură cu totul de moentul sărutului. În acel moment se gândește că îi aparții iar asta îi face inima să bată tare. Nu se gândește în plus la altceva, poate doar la cât de fine îți sunt buzele, la mișscările și la repirația ta.

Gemeni

Nativul Gemeni se așteaptă mereu să fie surprins în timpul sărutului. O fire foarte curioasă și energică, se gândește cum să mai încercați mișcări și tipuri noi de săruturi. Se gândește că ar vrea să faci diverse mișcări sau că ar vrea să te privească în timp ce vă sărutați.

Citește și:   9 secrete pe care vânzătorii nu ți le vor spune niciodată

Rac

Nativul Rac, mai presus de rațiune și de gânduri, este în primul rând foarte emoționat și fericit să te sărute. Se concentrează mai mult să fie unul cu tine și nu se gândește la alte lucruri în afară de voi doi, în acel moment.

Leu

Dacă te săruți cu un nativ Leu, trebuie să-i arăți că el este cel mai priceput. Leii adoră complimentele și să fie adorați. Așa că el asta așteaptă de la tine, un semn că îl admiri. Și la asta se va și gândi. Totul până va auzi un geamăt din partea ta, și va fi mulțumit.

Fecioară

Nativul Fecioară se va gândi prima oară dacă respirația sa e în regulă, dacă îți place parfumul său și dacă arată bine. Foarte preocupat de imagine, Fecioarele vor fi măcinate de gânduri ce privesc igiena și aspectul. Dar când se va liniști și i se va părea totul în regulă, se va gândi la cât de mult de iubește.

Citește și:   12 semne pe care ți le dă fața ta

Balanță

Nativul Balanță se va gândi mereu dacă îți place sărutul său. Așa că s-a putea să observi niște mișcări cam stângace și robotice, tocmai pentru că se concentează prea mult să te sărute foarte bine.

Scorpion

În timp ce te sărută, nativul Scorpion vrea să-și impună dominația. Vrea să controleze astfel fiecare mișcare și vrea să-ți demonstreze că și în viața de zi cu zi el conduce. Poate avea puțin tendința să pară superior.

Săgetător

Nativul Săgetător nu este prea sentimental și nici foarte sensibil. Și asta se vede și în felul în care sărută. Așa că emoțiile nu vor prima în timpul sărutului, ba chiar se va gândi mai mult la plăceri fizice.

Capricorn

Capricornul nu se gândește foarte departe în timpul sărutului, ba chiar este implicat cu totul, încercând să îți ofere cel mai reușit sărut.

Vărsător

Pentru nativul Vărsător, sărutul i se asociază relațiilor intime. Așa că e posbil chiar să evote să te sărute în public, ca acel pupic să nu se îndrepte în alte direcții. Cu siguranță se gândește la „nebunii”.

Citește și:   7 secrete pentru a alege mereu fructele coapte

Pești

Nativul Pești este destul de romantic și emoțional. Așa că în timpul sărutului se va bucura că te-a găsit și își poate imagina viitorul vostru împreună.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.