Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Dacă o iubești, nu o distruge… – Andreea Bănică

Dacă o iubești, nu o distruge…

Acest text este pentru bărbați ca o hartă în mintea unei femei!

Sentimentele pot fi exprimate greșit. Dacă nu ești atent, orice relație poate să se transforme într-una toxică, distructivă. Atunci când îți e greu să ai grijă la ce gândești, spui și cum te comporți, amintește-ți de felul în care te privește și de ce te-ai îndrăgostit de ea.

Dacă o iubești, nu-i umbri veselia, nu o face să își piardă vitalitatea. Poate că ea e stăpâna vieții sale, dar și tu ai un rol foarte important aici, iar imaginea ei despre sine depinde într-o bună măsură și de comportamentul tău față de ea. Este în mâinile tale – nu o frânge, nu o distruge.

A mai fost distrusă probabil și înainte și a trebuit să-și învingă toate temerile și nesiguranța pentru a fi cu tine. Ți-a acordat încredrea ei, nu o dezamăgi, Fii alături de ea mereu, fiindcă absența e foarte dureroasă. Ai răbdare să o cunoști. Nu o iubi numai atunci când ai tu nevoie, nu o folosi.

Bineînțeles că și tu ai bagajul tău sentimental, dar nu trebuie să îl aduci în relația cu ea. Nu e datoria ei să te repare. Dacă ești alături de ea doar ca să umpli un gol, asta o va distruge.

Citește și:   7 lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de o despărțire

Nici ea nu-ți cere să o repari. Dacă ți-a povestit suferințele sale, a făcut-o doar pentru că vrea să fie sinceră față de tine. Chiar dacă o mai dor unele lucruri, accept-o așa cum e. nici tu nu ești perfect și trebuie să accepte și ea multe de la tine.

Hrănește-i gândurile, emoțiile, ființa. Ai răbdare să îi cunoști sufletul. Află că o va răni foarte tare să știe că nu o vrei, dar ai nevoie de ea. Iubește-o mereu, necondiționat, nu o iubi numai atunci când ai nevoie, nu te folosi de ea. Știu că și tu ai la rândul tău un bagaj sentimental, dar nu-l aduce în relația cu ea. Pe ea nu trebuie să o iubești pentru că știi ca te va repara. Pe ea trebuie să o iubești indiferent de starea în care tu te aflii.

Trateaz-o corect și ea te va trata chiar mai bine. Iubește-o și te va iubi mai mult!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.