Cum să-ți cureți pantofii

Nu este niciun secret că femeile au au pasiune foarte mare pentru pantofi. Aparent, niciodată nu poți avea prea multe perechi, stiluri sau culori. Totuși, pentru că nu putem cumpăra tot ce ne dorim, e bine să știm să avem grijă de ceea ce avem. Indiferent ce pantofi porţi, vei arăta mult mai bine dacă nu au zgârieturi sau pete.

Iată cinci moduri de a-ți curăța pantofii:

Lustruiește pantofii de lac cu vaselină

Petele sunt inevitabile la pantofii de lac, fie ei de culoarea pielii sau negri. Pune puțină vaselină pe o cârpă curată și freacă ușor până dispar petele, iar pantofii vor fi strălucitori.

Curăță pielea adevărată cu balsam de păr

În loc să îți cumperi cremă de pantofi, pune puțin balsam de păr pe o cârpă curată și freacă-ți ușor cizmele de piele. Ceara din balsam va hidrata pielea, la fel cum face și cu părul tău.

Citește și:   7 greșeli de machiaj pe care trebuie să le eviți

Ai grijă de pantofii tăi sport folosind o radieră

Da, radiera e un dar de la zei pentru a-ți păstra teneșii curați. Ud-o mai întâi și apoi șterge petele, care or să dispară ca prin magie.

Îndepărtează petele de pe pantofii dn velur folosind o gumă de șters

Folosește guma de șters nouă (albă sau roză) de la un creion, ștergâd pata. Frecarea va îndepărta murdăria și vei face și fibrele de velur să fie mai pufoase în același timp.

Revitalizează-și cizmele de ploaie din cauciuc cu ulei de măsline

Pelicula albă, cauzată de obicei de umiditate și căldură e cea mai rea. Toarnă niște ulei de măsline pe o cârpă curată și freacă cizmele cu mișcări circulare. Folosește puțin ulei.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.