Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum sa previi varfurile despicate – Andreea Bănică

Cum sa previi varfurile despicate

Un păr furmos este un păr sănătos! Află ce trebuie să faci pentru a evita deteriorarea acestuia!

Din păcate, toată lumea se confruntă cu vârfurile despicate, iar altă soluție în afară de a le tuned nu există pentru a scăpa de ele. Mai ușor decât să le tratezi este să le previi. Dacă ai grijă cum trebuie de părul tău poți să eviți despicarea vârfurilor.

Iată câteva ponturi care îți vor fi de ajutor.

1. Schimbă modul în care aplici șamponul

Nu-ți ridica tot părul în vârful capului și nu-l freca prea tare. Săpunește-ți scalpul, iar apoi trece-ți degetele prin păr. Spălarea vârfurilor îți va face părul să se încurce și va duce la despicare.

2. Nu-ți spăla părul prea frecvent

Și asta poate duce la vârfuri despicate. Cei mai mulți oameni nu au nevoie să își spele părul în fiecare zi. Încearcă să te speli chiar și o dată la cinci zile, dacă părul tău nu se va îngrășa prea tare.

3. Aplică mereu balsam pe păr

De fiecare dată când te speli, folosește balsam sau o mască nutritivă pe vârfuri, pentru a hrăni părul.

Citește și:   7 exerciții care te ajută să stai DREPT!

4. Folosește o mască de păr o dată pe săptămână

Aplicarea unei măști o dată pe săptămână va oferi părului tău tratamentul în profunzime de care are nevoie. Poți folosi ceva din comerț sau chiar maioneză.

5. Redu căldura

Se știe că prea multă căldură îți poate strica părul, așa că lasă-l să se usuce la aer oricând poți. Folosește aparatele la o temperatură mai mică.

6. Folosește un tricou ca să-ți usuci părul

Prinde-ți părul într-un prosop care să absoarbă umezeala sau freacă-l ușor cu un tricou, care e mai fin și nu îi va face atâta rău.

7. Încearcă să te clătești cu bere

Berea e un balsam grozav și conține toți nutrienții care îți vor face părul mai puternic. Șamponează-te, apoi clătește cu bere, las-o în păr pentru zece minute înainte să clătești iar. Berea neagră e cea mai bună.

8. Periază-ți părul de la vârfuri până la rădăcini

Ar trebui să folosești o perie moale, începând cu vârfurile, apoi până sus la rădăcini, ca să eviți ruperea firelor de păr.

Citește și:   5 greșeli pe care le fac părinții și îi împiedică pe copii să aibă succes

9. Ai mare grijă de părul ud

Părul ud e extrem de vulnerbil, așa că mai bine nu îl peria deloc sau folosește o perie cu dinți mari ca să îl descurci.

10. Tunde-ți vârfurile regulat

Cea mai bună cale de a scăpa de vârfurile despicate e să le tai. Dacă stai prea mult, situația se va înrăutăți

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.