Cum să faci un BĂRBAT să tânjească după tine și să te caute EL

Fiecare persoană este o lume complet diferită și acesta este un fapt bine stabilit. Prin urmare, încercarea de a pune toate femeile într-un singur grup este literalmente imposibilă. Dar de ce pe unele femei le caută mai mulți bărbați? Și de ce pe tine nu te caută cel pe care îl iubești? Ei bine, trebuie să evidențiezi anumite trăsături pentru a-l face să te caute.

1. Siguranță

Promovează faptul că ești sigură pe tine prin orice tip de instrument pe care îl ai la îndemână, de la obiectivele personale care te fac să te dezvolți, un loc de muncă care îți permite să te simți confortabil și chiar și niște haine care îți definesc personalitatea.

2. Spontaneitate

Dacă uneori ai idei nebunești, originale și distractive, nu te înfășura în mantaua de prudență și arată că ești gata să explorezi lumea.

3. Activ

Ne naștem să trăim, să nu murim în liniștea inactivității. Trebuie să fii o persoană decisivă, proactivă și întreprinzătoare. Dacă reușești să transmiți întregii lumi că ai energia unui tren, îi vei putea face pe cei care te iubesc să te urmeze ca și cum ar fi vagoanele care te însoțesc pe drum.

Citește și:   10 lucruri la care e atent un bărbat înainte să se căsătorească

4. Independență

Uneori mulți oameni confundă a trăi ca un cuplu cu subordonatul celeilalte persoane. Independența este foarte sexi și poate să facă orice persoană să fie atrasă de tine. Fii conștientă mai întâi de atuurile tale și privește-i pe ceilalți doar ca pe factori care aduc un plus de valoare în viața ta, ci nu ca pe o sursă de fericire pentru tine.

5. Interesantă

Nu trebuie întotdeauna să fii atrăgătoare din punct de vedere fizic, dar trebuie să încerci să îți cultivi mintea, astfel încât să te simți iubită de tine însuți și mai apoi de ceilalți. Deci, nu uita să îți faci timp să citești, să înveți și, mai presus de toate, să te bucurai de acele mici plăceri intelectuale.

6. Feminitate

Nu trebuie să urmezi un clișeu pentru a fi feminină, nu îți trebuie neapărat tocuri și rochii mulate. Însă trebuie să ai grijă ca atitudinea ta să exprime feminitate iar reprezentanții sexului opus vor fi intrigați.

Citește și:   10 lucruri pe care le fac cuplurile fericite înainte să se culce

7. Romantism

Romantismul era ceva aproape exclusiv pentru bărbați. Dar, datorită faptului că femeile pot lua acum inițiativa, ai în mâinile tale posibilitatea de a cuceri inima unui băiat prin tot felul de surprize posibile. O privire, o cină sau câteva cuvinte dulci pot face mai mult decât un set de haine senzuale. Trebuie să îți folosești imaginația și timpul. Nu aștepta doar ca bărbatul să facă marele pas.

8. Discreție

Fiind discretă nu trebuie să însemne că ești o persoană care se teme să vorbească în public sau că rămâne ca un bibelou de ceramică la petreceri. Este capacitatea de a ști cum să pari misterioasă și interesantă.

9. Fii tu însuți

Acesta este cel mai bun sfat pe care îl poți da și primi vreodată. Dacă ai o personalitate autentică, oamenii vor vrea să te cunoască mai bine.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.