Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să faci un bărbat fericit – Andreea Bănică

Cum să faci un bărbat fericit

Deși se spune că femeile sunt mult mai complexe și mai pretențioase decât bărbații, ar trebui să îi acorzi o atenție deosebită și partenerului tău, pentru că și bărbații au nevoi la fel de mari.

Într-adevăr, un bărbat nu este la fel de pretențios, dar fericirea ta depinde de multe ori și de a lui. Așa că dacă vrei o relație armonioasă, citește aceste 15 sfaturi care îl vor face pe partenerul tău să nu vrea să mai plece de lângă tine.

1. Ai încredere în el

Probabil ai auzit de mii de ori că o relație armonioasă și sănătoasă se bazează pe încredere. Ei bine, acum încearcă să aplici asta. Nu aștepta să vină doar din partea lui și să-ți demonstreze că poți avea încredere, ci fii și tu sinceră cu el.

2. Respectă-l

Respectul este ceea ce ne ajută să ne simțim bine într-un grup social. La fel este și într-o relație. Chiar dacă voi v-ați apropiat mai mult și nu mai există formalități, asta nu înseamnă că și respectul trebuie să dispară. Așa că arată-i că îl apreciezi și respectă-l.

Citește și:   5 LUCRURI pe care să le faci într-o RELAȚIE ca să vă meargă bine

3. Nu îți neglija aspectul

Deși multe femei tind să facă asta dacă sunt într-o relație de mult timp, tot acestea se plâng de faptul că partenerul pare să nu mai fie interesat. Asta nu înseamnă că el nu te-ar iubi în momentele tale cele mai proaste și te-ar părăsi brusc, însă, dacă îl surprinzi cu înfățișarea ta- alegeri vestimentate, machiaj- vei reușii să ții focul de la început aprins.

4. Nu-l lăsa doar pe el să facă totul 

Bărbaților le place să fie surprinși când vine vorba de relații intime. Așa că ia inițiativa mai des.

5. Oferă-i sprijin

Contează foarte mult. Asta îl va face să știe că sunteți o echipă și te va iubi și mai mult. Chiar dacă uneori planurile sale ți se par nerealiste, nu pierzi nimic dacă îl susții, și cine știe ce se poate întâmpla.

6. Surprinde-l

Niște gesture apparent mici vă pot scoate pe amândoi din retina și pot întreține focul iubirii. Daruri, bilețele, pregătirea mesei- sunt câteva dintre idei.

Citește și:   5 reguli pe care nu ar trebui să le încalci într-o relație

7. Fii un copil din când în când

E bine știut că femeile sunt mai serioase și se maturizează mai rapid. Dar un bărbat va aprecia o femeie care știe și când să fie jucăușă.

8. Amintește-i că ai nevoie de el

Bărbaților le place să se simtă ca niște supereroi. Așa că dă-i de înțeles din când în când că ai nevoie de el în viața ta și că te bucuri că l-ai întâlnit.

9. Dă-i spațiu

Spre deosebire de femei, care sunt mult mai afectuoase, majoritatea timpului, bărbații au nevoie de spațiu. Trebuie să înțelegi că nu este nimic personal și nu e o problemă cu tine, însă un bărbat are nevoie și să stea singur sau să iasă cu prietenii lui.

10. Cere-i ajutorul și mulțumește-i

Roagă-l să te ajute cu niște sarcini din când în când. Partenerul tău se va simți mai puternic și mai implicat în relație.

11. Râdeți 

Umorul și râsul este foarte important pentru orice interacțiune. Mai ales când vorbim de o relație. Până la urmă, este o manifestar a fericirii.

Citește și:   Cum să te îmbraci bine cu bani puțini

12. Ai încredere în tine

Bărbații sunt foarte atrași de femeile încrezătoare. Trebuie să știi când să fii vulnerabilă și drăguță și când să îi arăți că ești o femeie care valorează mult și trebuie să fie fericit că te are.

13. Fii tolerantă și blândă

Niciunui bărbat nu îi place o femeie care țipă și are prea multe porniri nervoase.Încearcă să fii la fel de înțelegătoare cu el cum ești și cu familia ta. Pe lângă faptul că relația va fi una mai armonioasă, el se va simți mai fericit.

14. Lasă-l să îți fie alături

Dacă ai o stare de spirit proastă, nu ezita să apelezi la el și îmbrățișările sale. Orice bărbat se simte bine atunci când simte că îi oferă protecție unei femei.

15. Nu îl cicălii

Bărbații reacționează deseori ca niște copii care sunt certați. Nu vei rezolva nimic prin critici și bătăi de cap, ba dimpotrivă, acesta este cel mai frecvent motiv pentru care bărbații înșală. Deci, ai grijă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.