Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce COAFURĂ ți se potrivește în funcție de FORMA FEȚEI – Andreea Bănică

Ce COAFURĂ ți se potrivește în funcție de FORMA FEȚEI

Părul este un atribut esențial al femeilor. Lung, scurt, vopsit sau nu, îi poate face pe alții să fie geloși dacă e bine îngrijit și se potrivește trăsăturilor tale.

În plus, o coafură care să ți se potrivească te poate ajuta să îți ascunzi mici defecte de frumusețe și să subliniezi calitățile fizice.

De aceea este foarte important să alegi coafura cea mai potrivită pentru forma feței tale. Aruncă o privire la sfaturile noastre și vei găsi coafura perfectă pentru tine!

Pentru a alege o coafură pentru forma feței, mai întâi trebuie să știi care este forma feței tale. Poți să o verifici în două moduri. Primul, cu ajutorul unei fotografii – dă-ți părul pe spate pentru a-ți descoperi fața, fă o fotografie și evaluează forma acesteia. A doua modalitate este de a-ți măsura fața. Mai întâi, măsoară lungimea feței de la linia părului până la ochi, apoi de la ochi până la capătul nasului și, în cele din urmă, de la nas până la capătul bărbiei. O față ovală are toate aceste părți în lungimi egale. De asemenea, măsoară lățimea feței în trei zone; fruntea, pomeții și maxilarul inferior. De exemplu, o față triunghiulară este mai largă în partea de sus și mai îngustă în partea de jos.

Citește și:   Cum să îți alegi cărarea în funcție de forma feței

1. Față ovală

Dacă ai o față ovală ești norocoasă, deoarece poți avea orice coafură. Forma perfectă a feței va face orice coafură să arate bine. De aceea există multe moduri în care îți poți aranja părul! De exemplu, un coc romantic cu o împletitură în jurul capului.

2. Fața rotundă

Dacă ai o față rotundă, ar trebui să eviți coafurile care se termină la nivelul maxilarului. Pentur tine, cele mai bune vor fi niște cozi strânse bine. Poți chiar să îți faci o împletitură pe o parte.

3. Fața pătrată

În cazul în care forma feței tale este pătrată, cu nimic nu îți poate sta mai bine decât cu niște bucle lejere. Chiar și atunci când îți faci o coadă, ai grijă să fie cât mai lejeră și poți chiar desprinde câteva șuvițe pe față.

4. Fața triunghiulară

Dacă forma feței tale este triunghiulară, arăți cel mai bine cu bucle sau păr ondulat, cu o cărare pe o parte. Cu toate acestea, dacă dorești să îți prinzi părul într-o coadă, desigur, poți să o faci. Doar nu uita să eliberezi câteva fire pentru a face ca liniile bărbiei să fie mai puțin evidente.

Citește și:   5 greșeli pecare le faci când te coafezi

5. Fața dreptunghiulară

Dacă ai o față dreptunghiulară ar trebui să alegi coafuri de lungime medie, de preferință bucle sau valuri lejere. Alege orice coafură cu volum, mai ales în părțile laterale. Îți recomandăm de asemenea un breton care să îți acopere fruntea.

6. Forma de diamant

În acest caz, ar trebui să alegi coafuri care să îți acopere obrajii. Este important părul să aibă volum în jurul bărbiei și frunții. În acest caz, sunt recomandate bucle mari lejere.

7. Fața în formă de pară

Dacă ai fața în formă de pară, cea mai potrivită îți e lungimea părului medie spre lungă și părul cât mai ondulat. Ar trebui să eviți coafurile care au mai mult volum în partea de jos și să optezi pentru cele care dimpotrivă, au mai mult volum în partea superioară a capului. Nu ar trebui să ai o cărare pe mijloc și ar trebui să eviți să îți îndrepți părul.

Citește și:   9 secrete pe care vânzătorii nu ți le vor spune niciodată

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.