Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
9 trucuri de MACHIAJ care sunt la îndemâna oricărei femei FRUMOASE – Andreea Bănică

9 trucuri de MACHIAJ care sunt la îndemâna oricărei femei FRUMOASE

Trebuie să recunoaștem că machiajul nu îți poate schimba doar aspectul, cât și dispoziția. Dacă ai crezut până acum că fetele care au un machiaj impecabil ori sunt foarte talentate, ori folosesc produse foarte bune, te-ai înșelat. E nevoie doar de niște trucuri pe care le poate învăța oricine ca să arăți perfect.

Încearcă-le și tu:

1. Obține efectul de tuș de pleoape cu un creion dermatograf

Liniile de tuș perfecte sunt o problemă pentru toate femeile. Află însă că nu e nevoie de un tuș foarte bun pentru a face niște linii perfecte. E suficient dacă îți iei un creion dermatograf, dacă vrei să economisești bani. Doar încălzește vârful creionului la flacăra unei brichete și îl poți folosi fără grijă, ca și cum ar fi un tuș profesional.

2. Pudră de față între straturile de mascara

Gniște gene voluminoase îți pot schimba cu totul aspectul. Dacă ai schimbat deseori produse de make-up care să dea volum genelor, nu mai trebuie să cauți mascara potrivită. Folosește mascara pe care o ai în casă, dar adaugă doar niște pudră de față între primul și al doilea strat de mascara cu ajutorul unei pensule sau al unui bețișor de urechi.

Citește și:   7 trucuri de stil pe care trebuie să le știe orice femeie cu forme

3. Curbează genele și aplică eyeliner în același timp

Multe femei folosesc un dispozitiv de curbare a genelor. Într-adevăr, niște gene curbate sunt mult mai frumoase. Dacă și tu folosești un astfel de dispozitiv, află că poți să aplici eyeliner în același timp. Doar colorează cu un creion dermatograf latura de sus a dispozitivului.

4. Creează iluzia unor sprâncene mai dese

Sprâncenele groase sunt la modă acum și într-adevăr, niște sprâncene frumoase te pot face să arăți perfect fără să trebuiască să te machiezi prea mult. Dacă îți conturezi sprâncenele cu un gel special, presează firele pe piele imediat după aplicare. Firele de păr colorate vor lăsa urme și vor crea iluzia unor sprâncene mai dese.

5. Tratează pielea înroșită și coșurile cu picături pentru ochi

Uită de pasta de dinți. Picăturile pentru ochi te pot ajuta să scapi de coșuri mult mai rapid. Acestea reduc inflamația așa um reduc e efectul de ochi înroșiți.

Citește și:   10 greșeli de machiaj pe care ar trebui să le eviți

6. Folosește iluminatorul pentru ca ochii să pară mai mari

Ochii mari sunt foarte feminini. Dacă natura nu te-a înzestrat cu niște ochi mari sau dacă pur și simplu nu ai dormit prea bine, poți folosi iluminatorul pentru a da impresia unor ochi mai mari. Aplică produsul sub sprâncene și în colțurile interioare ale ochilor.

7. Aplică pudră translucidă înainte de fond de ten

Dacă trebuie să porți un machiaj pentru mult timp, aplică pudră translucidă înainte de fondul de ten și vei obține un machiaj mult mai rezistent.

8. Conturează linia genelor folosind un șervețel umed

Așa cum am menționat, liniile de tuș sunt destul de greu de obținut. Dacă încă nu îți ies așa cum vezi pe Internet, folosește-te de un șervețel umed pentru a le da forma dorită. Aplică tușul și modifică apoi forma cu un șervețel umed.

9. Curăță bureții de machiaj rapid

Ai nevoie doar de un bol cu apă și detergent de vase iar bureții vor fi rapid curățați și dezinfectați dacă îi lași acolo 20 de minute. Clătește apoi bureții pentru a elimina urmele de detergent.

Citește și:   12 greșeli de stil care te fac să fii demodată

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.