8 întrebări pe care ar fi bine să i le pui unui BĂRBAT la prima întâlnire

Puțini oameni pot observa semnale alarmante mai bine decât avocați de divorț și terapeuții de cuplu. Iată sfaturile specialiștilor pe tema primei întâlniri și câteva întrebări de bază non-personale care te ajută cu ușurință și în mod natural să cunoști o persoană și să îți dai seama dacă îți dorești să fii cu ea.

1. Ești căsătorit/ă?

Poate ți se pare o întrebare ciudată, dar de fapt ești prea timid să întrebi. Acesta este un aspect foarte important care trebuie clarificat în mod deschis. Avocatul de divorț Randall Kessler explică faptul că „urmează să ne separăm“, „este complicat“, „locuim separat“ – nu este același lucru ca și „Sunt liber / liberă“. Asigură-te că persoana pe care o vrei este, de asemenea, gata pentru o potențială relație serioasă cu tine.

2. Îți faci patul dimineața?

Psihologul de familie Danielle Kepler susține că răspunsul la această întrebare simplă arată bine ce este mai important pentru o persoană: ordinea și puritatea sau economisirea timpului, dacă preferă buna organizare sau se grăbește să trăiască.

Citește și:   7 semne că ești într-o relație care nu merge

3. Citești recenzii sau te bazezi pe intuiție?

Această întrebare ajută să vezi dacă v-ați potrivi. În viță trebuie să iei multe alegeri, multe dintre acestea și la comun. Așa că este important să vezi cum ar acționa și partenerul tău.

4. Ce te irită cel mai mult la oameni?

Evident, atunci când te întâlnești pentru prima dată cu cineva îți arăți doar pe cea mai bună parte. Dar, în spatele fațadei se pot ascunde astfel de trăsături de caracter care pot provoca conflicte ireconciliabile. Află dacă e ușor iritat de unele trăsături de comportament ale tale.

5. Cât de des comunici cu părinții și rudele?

Frecvența comunicării cu rudele și dependența de familie și opiniile familiei joacă adesea un rol crucial în relații. Avocatul de divorț Karl Donnelly confirmă faptul că deseori divorțul se datorează faptului că, fiind deja căsătoriți, unul dintre soți continuă să mențină nevoile și interesele rudelor ca prioritare, și nu pe ale celeilalte jumătăți. Dar, și în cealaltă extremă, o relație proastă cu familia poate fi deseori cauza unei instabilități emoționale care se reflectă ulterior în legătura voastră.

Citește și:   7 obiecte vestimentare care îți afectează sănătatea!

6. Ce crezi despre avort?

Da, ochii tăi nu te înșeală. De fapt, orice întrebare arzătoare este benefică. Profesorul de psihologie Dan Ariely a vorbit despre experiment când un grup de oameni care au participat la o întâlnire on-line au avut voie să aducă în cursul comunicării doar câteva probleme acute care nu au nimic de a face cu vremea, munca și alte lucruri banale. În cele din urmă, acest lucru i-a ajutat pe interlocutori să se elibereze, să-și împărtășească gândurile lor intime și să simtă o gamă largă de emoții, ceea ce făcea comunicarea mai vie.

7. Întreabă despre cea mai proastă întâlnire

Această întrebare este recomandată numai dacă consideri că întâlnirea are succes. Psihologul Spencer Scott explică faptul că, în primul rând va fi un fel de test dovedind cât de mult interlocutorul tău dorește să comunice și să se deschidă în fața ta, și să vorbească despre ceva personal. Și în al doilea rând, ca un bonus, vei fi în măsură să te asiguri că întâlnirea voastră chiar e reușită.

Citește și:   Ce zodie nu iubește niciodată cu adevărat

8. Cum s-a terminat ultima relație?

Carla Donnelly sfătuiește, de asemenea, să întrebi despre motivele divorțului sau încetarea relațiilor anterioare. Acest lucru va ajuta să înțelegi dacă o persoană este capabilă să analizeze situația, să tragă concluziile corecte, dacă este înclinată să dea vina pe toată lumea sau își poate recunoaște propriile greșeli. În general, dacă există o dezvoltare personală.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.