7 nuanțe de păr pe care merită să le încerci

Vrei să încerci o culoare nouă de păr? Lasă-te inspirată de cele mai curajoase trenduri!

E timpul să vă colorați părul, doamnelor! Dacă până acum eram obișnuiți cu șuvițele blonde, acum îți poți vopsi părul în culoarea dovleacului sau îl poți face gri metalizat.

Iată câteva exemple de culori neconvenționale:

1. Scorțișoară

E nuanța de tranziție perfectă pentru o brunetă care vrea ceva mai proaspăt. Cere-i stilstului o strălucire de aramă și un amestec de șuvițe pentru a-i da culorii profunzime.

2. Blond platinat

Această culoare de păr te poate face să pari tăioasă sau elegantă în funcție de restul ținutei.

3. Auriu trandafriu

Ești deja blondă? Încearcă să adaugi o strălucire bej – rozalie dacă vrei o schimbare de impact. Părul va reveni la blondul deschis după câteva spălări.

4. Gri 

La capătul opus al spectrului culorilor, poți adăuga o strălucire argintie părului închis la culoare. Păstreaz-o pentru mai mult timp cu o doză săptămânală de șampon mov sau cu o mască hidratantă.

5. Nuanțe purpurii

Încearcă lavanda. Cât de închisă ori deschisă ar trebui să fie culoarea ar trebui să depindă de tenul tău. Doamnele cu pielea albă ar trebui să opteze pentru un mov îndrăzneț, iar celor cu piele medie sau mai închisă le-ar sta bine cu ceva mai pastelat, pentru contrast.

Citește și:   9 SECRETE pentru a evita ÎNGRĂȘAREA părului

6. Violet

Ceva mai puternică decât nuanța de lavandă, violetul poate fi o alegere inspirată, mai ales dacă vrei să faci o trecere de la roșcat.

7. Mai multe culori

De ce să alegi o singură nuanță când le poți avea pe toate deodată? Caută să ai rădăcinile închise și alege culorile dintr-o familii similare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.