7 lucruri pe care bărbații le observă prima oară la femei

Prima dată când un bărbat te privește în ochi și îți strânge mâna se întâmplă să recepționeze mai multe lucruri deodată. E posibil să nici nu intrați în contact fizic, poate doar vă salutați de la distanță. E un moment crucial pentru cum te va vedea mai departe, influențat de chestiuni la nivel conștient și subconștient.

Iată care sunt primele lucuri pe care un bărbat le observă la o femeie:

Contactul vizual

Acesta este cel mai important lucru. Până nu te-ai uitat în ochii lui, nu se poate spune că te-a întâlnit cu adevărat. Dacă nu îl privești în ochi, nu are cum să îți comunice că e atras de tine, dacă nu acționează, desigur, în alt mod.
Vei ști dacă te place. Dacă el crede că ești frumoasă, va încerca intenționat să te ignore pentru a-ți trezi interesul. Dacă nu îți dă atenție deloc, ori nu e interesat ori e extrem de interesat și încearcă din răsputeri să nu se uite la tine.

Citește și:   7 tipuri de PANTOFI pe care trebuie să îi aibă orice FEMEIE

Forma corpului tău

Aceasta ar putea fi prima chestie pe care o observă bărbații la femei. Ei pot observa asta numai cu vederea periferic. Dacă li se pare, din orice motiv, că trupul tău e atrăgăror, adeseori e începutul interesului nostru pentru ei, dar nu întotdeauna. Tipi diferiți caută lucruri diferite. Celor mai mulți chiar le pasă de personalitate, iar un corp frumos reprezintă doar un mare bonus.

Fața ta

Observă lucruri ca forma buzelor tale sau culoarea ochilor tăi, doar trăsăturile de bază ale feței tale.

Vocea ta

Nu numai sunetul vocii tale, ci mai ales intonația. Cu siguranță își vom aminti cum v-ați salutat și ce ai spus după aceea. Aceea va fi baza pentru cum și-ar putea imagina orice dialog cu tine în viitor.

Limbajul trupului

Cu siguranță vor observa dacă te aranjezi, dacă te joci cu părul, chestii de genul acesta. Observă dacă  pari să te simți confortabilă. Căută indicatori de interes, orice care le spune că vrei să vorbiți.

Citește și:   6 trucuri pentru a fi sexy iarna

Ce porți

Bărbaților le plac hainele care vă fac să arătați sexy sau drăguțe, dar cam atât. Nu le pasă deloc de marca hainelor sau de unde le-ai cumpărat. Nu le pasă prea mult nici de pantofii voștri. Unele femei au o mare obsesie pentru pantofi. Singurele care observă ce pantofi porți sunt alte femei, bărbații nu chiar.

Atingerea mâinii tale

Sunte atenți la cum  strângi mâna, la cum se simte palma ta, la textura pielii tale, dar cele mai importante lucruri pe care le observă se întâmplă în altă parte, în contactul vizual.

Deși nu toți bărbații gândesc la fel, pare că avem impresii similare atunci când întâlnim femei, mai ales unele de care sunt interesați. Cel mai important – cauta semne care să arate că și tu ești interesată.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.