7 filme pe care trebuie să le vadă orice femeie

Iată niște filme din care poți desprinde lecții de viață valoroase și care te vor distra și inspira în alegerile din viața reală. Vizionare plăcută!

Una dintre cele mai plăcute modalități prin care poți petrece o seară relaxantă este să vizionezi filme. Nimic nu se compară cu un film bun, un bol mare de popcorn și multă ciocolată. Fie că vrei să fii singură, organizezi o seară cu fetele sau să petreci o seară romantică alături de iubitul tău, aceste filme sunt ideale:

1. What Women Want

După un accident, Nick Marshall, un playboy narcissist din Chicago, capătă abilitatea e a auzi ce gândesc femeile. Își dă seama că poate folosi asta în avantajul lui și în dragoste și în afaceri. În plus, începe să înțeleagă femeile mai bine și chiar să empatizeze cu ele.

2. Monster-in-Law

După mulți ani petrecuți în căutarea sufletului pereche, isteața ți fermecătoarea Charlie îl înntâlnește pe Kevin – un tânăr de succes și e dragoste la prima vedere. Relația lor e perfectă, el o cere în căsătorie, dar mama sa, Viola, e dispusă să facă totul pentru a-i despărți.

Citește și:   10 filme care te vor da peste cap

3. Ghost

Pe drumul spre casă, Molly și Sam sunt atacați. El este ucis, dar rămâne pe pământ pentru a o avertiza pe Molly de pericol. Află că moartea lui nu a fost un accident și încearcă să comunice cu iubita prin Oda Mae, un medium care nu-și dă seama că puterile ei sunt reale.

4. Bimboland

Cecile Bussy e o adevărată tocilară, ce studiază antropologia. O întâlnire cu o fată frumoasă, dar prostuță, Alex, o determină să scrie o lucrare despre femeile ușoare. Devine una dintre ele, fără să își da seama că asta îi va schimba personalitatea.

5. The Other Boleyn Girl

Două surori frumoase, Anne și Mary Boleyn concurează, ca urmare a ambiției tatălui lor, pentru dragostea regelui Henry al VIII-lea. Vizitându-le moșia, Henry e rănit într-un accident de vânătoare și e îngrijit de Mary, de care se îndrăgostește, dar Anne nu poate accepta asta. Amândouă trec prin patul lui, dar numai una va ajunge pe tron, pentru scurtă vreme.

Citește și:   7 LUCRURI pe care nu ar trebui să i le spui NICIODATĂ unui COPIL

6. Meet Joe Black

Viața lui William Parrish e întreruptă brusc de sosirea „Morții”, personificată de enigmaticul tânăr Joe Black. Pentru a experimenta viața pe care el o răpește de obicei, Moartea îi cere lui Parrish să îi fie ghid și să îl învețe cum merg lucrurile pe pământ. Curând e copleșit de emoții umane și se îndrăgostește de frumoasa fiică a lui Parrish, Susan.

7. Dear John

Savannah si John sunt îndrăgostit nebunește unul de altul. John se alătură armatei, iar singurul mod prin care pot comunica sunt scrisorile – singura sursă de speranță în timpul războiului. În ciuda promisiunilor de a veni înapoi și de a-și întemeia o familie alături de Savannah, John rămâne în armată mai mult decât a intenționat. Timpul și distanța încep să le testeze dragostea și Savannah începe să trimită din ce în ce mai puține scrisori.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.