7 filme de văzut în familie

Când te copleșesc problemele, nu ai vrea să uiți de ele într-o lume magică unde lucrurile cele mai incredibile sunt reale și toate facturile neplăcute și necazurile nu înseamnă nimic?

Iată câteva filme care îți vor garanta pacea și armonia pentru vreo două ore:

1. Enchanted

O fată din desenele animate se îndăgostește de Făt Frumos, supărându-i mama vitregă. Regina cea rea folosește magia pentru o trimite pe biata fată în Manhattanul modern, unde ea trebuie cumva să supraviețuiască.

2. The Golden Compass

Lyra, de 12 ani, călătorește la Polul Nord pentru a-și salva prietenul răpit. Primește ajutor de la vrăjitoarele din nord și de la un urs în armură uriaș. Efecte speciale frumoase, distribuție grozavă, intrigă captivantă – filmul le are pe toate.

3. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Căutând animale fantastice pentru cercetarea sa, Newt Scamander ajunge în New York. Planurile sale sunt stricate de o servietă nesupravegheată și de animalele care fug din ea. Toți fanii Harry Potter trebuie să vadă acest film.

Citește și:   De câte ori pe săptămână trebuie să te speli pe cap în funcție de tipul de păr

4. Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children

Jacob asculta adesea pove;tie bunicului său când era copil: povești despre o casă pentru copii deosebiți. Printre ei era o fată care putea ține focul în mâini și una care putea zbura. Când bunicul său moare, Jacob, de 16 ani, ajunge în acea casă și îi cunoaște pe cei de acolo el însuși.

5. Tomorrowland

Când Casey ajunge în posesia unui obiect misterios care deschide poarta spre un univers paralel, cere ajutorul cinicului inventator genial Frank. Fata trebuie să descopere secretele acestui loc ciudat din afara realității noastre, cunoscut drept Tomorrowland și să-l convingă pe Frank să se întoarcă în locul de unde a fost interzis.

6. Oz the Great and Powerful

Când magicianul de circ Oscar Diggs e dus de un uragan din Kansas până în tărâmul magic din Oz, el crede că în sfârșit i-a surâs norocul și că trucurile sale îi vor aduce imediat bogăție și glorie. Un film plin de pozne, culori strălucitoare și personaje memorabile.

Citește și:   7 produse cosmetice care sunt inutile

7. Frozen

Când o profeție străveche se adeverește și peste regatul lor se așterne iarna eternă, trei eroi neînfricați – prințesa Anna, curajosul Kristoff și renul său loial, Sven – se aventurează în munți pentru a o găsi pe cea care poate înlătura blestemul: Elsa, sora Annei. Un desen animat fermecător cu personaje de care te vei îndrăgosti.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.