Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 semne că ești prea bună pentru el. Nu te merită! – Andreea Bănică

6 semne că ești prea bună pentru el. Nu te merită!

Dragoste poate fi uneori oarbă și probabil că ai experimentat asta deja. Astfel poți uneori să nu vezi anumite trăsături negative ale partenerului și să treci peste greșelile sale fără să te gândești prea mult la asta.

Cum să îți dai seama că ești prea bună pentru partenerul tău? Iată semnele care indică asta:

1. Nu dă niciun semn că ar vrea să se schimbe

Lângă un partener de viață ar trebui să simți că ești într-o continuă evoluție. Dacă, în schimb el te trage înapoi și nu vrea să facă nicio schimbare în viața sa, ești prea bună pentru el. Dacă nu pare să inițieze planuri de viitor pentru voi, sau să se bucure de ele nu te gândi că se va schimba vreodată.

2. Nu își ține promisiunile

Încrederea este foarte importantă într-o relație de orice natură. Și cum poți avea încredere într-o persoană care nu își respectă promisiunile? Nu ai nevoie de cineva care doar să te amăgească cu niște cuvinte mărețe.

Citește și:   10 curiozități care demonstrează că femeile fac adevărate vrăji

3. Nu te respectă

Te străduiești mereu ca lucrurile să meargă bine dar partenerul tău pare că nici nu observă și dimpotrivă, se poartă urât cu tine. Respectul este la fel de important ca și încrederea. O relație fără respect este un toxică și ar trebui să ieși la timp dine a.

4. Te tratează cu superioritate

Un partener care te tratează cu superioritate, deși este clar că nu este mai bun ca tine, este un partener de care ar trebui să te îndepărtezi. În fond, un om matur nu va avea niciodată manifestări ale superiorității și nici nu se va considera mai bun ba dimpotrivă, se va pune pe picior de egalitate cu tine și își va dori să vă dezvoltați împreună.

5. Doar părerea sa e importantă

Într-o relație, ca și în viață, trebuie să se se țină cont și de părerile celorlalți sau măcar să fie respectate. Dacă partenerul tău crede că doar opiniile lui sunt corecte și nu îți oferă deloc credit pentru ceea ce îi propui este un lucru negativ. Nu ar trebui să mai niciun dubiu că nu te merită și nu poți evolua lângă un astfel de om.

Citește și:   Cât de RELE sunt femeile în funcție de ZODIE

6. Nu vede cât de norocos este să te aibă

Lângă un bărbat adevărat nu ar trebui să te simți altfel decât foarte specială. Pentru asta, acesta trebuie să îți arate mereu cât de norocos se simte că te-a întâlnit și poate să facă asta chiar și printr-o simplă privire admirativă. Nu te lăsa orbită de dragoste și dacă nu te simți așa în relația pe care o ai, ar trebui să renunți la ea. Un bărbat care să te aprecieze și să te facă să te simți minunat nu este dintr-un scenariu de film, ci poate fi realitate dacă alegi partenerul potrivit.

Dacă aceste semne te-au pus pe gânduri, ar trebui să reconsideri relația cu partenerul tău și să nu îți fie teamă să iei decizii pentru fericirea ta.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.