5 modele de PANTOFI pe care să le eviți în această VARĂ

Trendurile în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte vin și pleacă constant. De multe ori, unele trenduri impuse de modă pot reprezenta un coșmar atunci când vine vorba de niște pantofi incomozi. Din fericire, vara aceasta stiliștii recomandă piese cât mai comode, care să te reprezinte și care să se asorteze ușor oricărei ținute. Iată ce modele de pantofi nu se mai poartă în acest sezon și cu ce ar trebui să le înlocuiești:

1. Pantofi foarte înalți


Pantofii înalți îți pot schimba aspectul alungindu-ți vizual piciorul și dându-ți un aer elegant și feminin. Însă în această vară pantofii foarte înalți nu mai sunt în trend. În plus, în sezonul cald, riscul accidentărilor din cauza transpirației cresc atunci când porți niște pantofi înalți și incomozi.

Înlocuiește-i cu pantofi cu toc gros: La prima vedere, pantofii cu toc gros nu par la fel de feminini ca și cei stiletto. Însă aceștia nu numai că sunt mult mai comozi, dar sunt și la modă. Poți să îi porți atât în oraș, cât și la birou.

Citește și:   10 obiecte vestimentare care arată superb în poze, dar sunt groaznic de purtat

2. Sandale „ieftine”


Vara e foarte important confortul piciorului, care e mult mai expus ca în restul anului. Nu este loc de economii dacă vrei să te simți confortabil și să eviți probleme cu piciorul.

Înlocuiește-le cu sandale de calitate: Niște sandale clasice, calitative nu se vor demoda niciodată. În plus, te vei simți extraordinar în ele. De asemenea, e mult mai ușor să le asortezi cu diferite ținute. În niște sandale calitative te vei simți bine și se va vedea asta pe corpul și chipul tău.

3. Balerini


Deseori balerinii sunt asociați greșit cu grația baletului. Însă dacă nu ai un picior subțire, balerinii te vor face să arăți oricum, mai puțin grațioasă. În plus, sunt foarte anoști.

Înlocuiește-i cu o pereche de sandale cu barete: Deși nu sunt foarte potrivite pentru birou, sandalele cu barete îți pot salva ținuta atunci când ieși în oraș. Pot fi purtate atât cu rochii, cât și cu pantaloni.

Citește și:   8 mituri pe care nu ar trebui să le mai crezi!

4. Sandale fără platformă


Imaginează-ți că trebuie să mergi pe distanțe lungi în sandale înalte fără platformă- un adevărat coșmar pentru picioarele tale! Vara ar trebui să le eviți pe cât posibil.

Înlocuiește-le cu sandale care au platformă: Alege mereu sandale care au și platformă pentru că sunt mult mai comode și mai sănătoase. În plus, acestea îți alungesc mai mult piciorul.

5. Sandale gladiator


Sandalele gladiator au atins apogeul în modă în anii trecuți, dar acum sunt într-o continuă cădere în trenduri. Pe lângă faptul că sunt greu de asortat, îți și scurtează vizual picioarele și toată lumea s-a săturat de ele.

Înlocuiește-le cu sandale cu talpă joasă: Cea mai bună alternativă sunt sandalele până la gleznă. Acestea nu se vor demoda niciodată și le poți asorta ușor în orice ținută. În plus, ai o mulțime de opțiuni când vine vorba de acest tip de sandale. Ai grijă însă la modelul acesta. Nu este un model foarte potrivit femeilor cu o gleznă groasă, pentru că pot îngroșa și scurta vizual piciorul.

Citește și:   9 ponturi pentru a-ți moderniza garderoba cu bani puțini

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.