Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
12 semne că o femeia te iubește – Andreea Bănică

12 semne că o femeia te iubește

Dragostea, din păcate, nu este mereu reciprocă. Aceasta poate să se estompeze sau să explodeze de-a lungul timpului. Iată 12 semne care îți vor spune dacă ai găsit persoana potrivită sau nu

1. Îți respectă părinții

Dacă te iubește cu adevărat, te va susține în relația cu familia și va încerca să-ți fie și el alături în momentele importante. Pe de cealaltă parte, dacă nu pare deloc interesată de familia ta și încearcă să te răcească și pe tine de ea, înseamnă că nu te iubește cu adevărat și nu este persoana potrivită.

2. Nu îi este niciodată rușine cu tine

Dacă este cu adevărat omul potrivit, nu îi va fi niciodată rușine cu tine, indiferent de acțiunile tale. Dacă te iubește, te va susține în continuare.

3. Te sprijină

Sprijinul este foarte important într-o relație. Dacă omul de lângă tine nu-ți ascultă niciodată problemele și se enervează atunci când ai o zi mai proastă, înseamnă că sentimentele sale nu sunt cu adevărat puternice. Dacă te iubește, va fi lângă tine și te va susține

Citește și:   ZODIILE care își găsesc marea DRAGOSTE în 2018!

4. Îți respectă părerile

Oamenii sunt diferiți, așa că și părerile lor sunt diferite. Dacă este sau cel puțin încearcă să fie de acord cu tine, înseamnă că te iubește cu adevărat. Dacă nu, ar fi cazul să nu îți faci planuri prea mari.

5. Vorbește frumos despre tine

Indiferent de micile conflicte dintre voi, bârfa este un lucru foarte urât. În cazul în care observi că partenera ta vorbește urât despre tine, ar trebui să-ți pui un semn de întrebare.

6. Nu-ți spăla rufele în public

Oamenii din jur nu trebuie să știe tot ce se întâmplă în relația voastră. Dacă partenera ta se plânge prietenelor de tine, înseamnă că nu te iubește cu adevărat. Problemele pot fi rezolvate acasă, nu în oraș sau la vreo întâlnire cu amicii.

7. Îi pasă de sănătatea și bunăstarea ta

Pentru a vedea dacă te iubește cu adevărat, uită-te la detalii. Dacă se ingrijorează atunci când ești bolnav sau dacă te întreabă mereu cum te simți, înseamnă că îi pasă de tine cu adevărat.  Dacă te lasă să te descurci de unul singur, este cazul să porți o mică discuție.

Citește și:   8 lucruri pe care să nu le accepți de la un BĂRBAT

8. Îți apreciază glumele

Simțul umorului este foarte important într-o relație. Dacă nu îți consideră glumele amuzante și nu râde la ele, înseamnă că nu este atrasă de tine suficient. În schimb, dacă-ți împărtășește glumele, cu siguranță este aleasa.

9. Te ascultă cu atenție

Dacă este un bun ascultător, trebuie să știi că nu ar trebui să o pierzi. Este foarte important să ai un astfel de om lângă tine, în momentele mai dificile

10. Îi pasă de pasiunile tale

În orice relație este important ca partenerii să aibă interese comune. Atunci când omul de lângă tine nu îți împărtășește pasiunile, între voi doi va apărea o barieră. Dacă te iubește, chit că nu este foarte atrasă de ceea ce vrei tu, va încerca să-ți facă pe plac.

11. Are încredere în tine

Pentru a avea o relație ideală, este important ca cel de lângă tine să aibă încredere în potențialul tău și să nu te descurajeze niciodată.

Citește și:   Compatibilități - zodiile care fac cuplul perfect în 2018

12. Se gândește cum să te surprindă

Dacă cineva te iubește, se va gândi la tine în fiecare moment. În plus, va renunța la nevoile sale, pentru a te face pe tine fericit.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.