12 lucruri pe care nu trebuie să le mai crezi despre relații

Cuplurile iau miturile despre relații prea în serios, iar realitatea este departe de ceea ce vezi în filme. Iată cele mai comune mituri, care pot distruge relații:

1. O relație perfectă te face să te simți mereu fericit

Chiar și cele mai fericite dintre cupluri trec prin schimbări de dispoziție și este un comportament uman normal. Există și o viață dincolo de dragoste. Cu toții mergem prin mai multe schimbări, fie personal, fie profesional.

Poți discuta cu partenerul tău să te simți mai bine, dar asta nu înseamnă că nu te vei mai simți trist. Este foarte natural să te simți uneori așa, nu pentru că nu ai o relație fericită, ci pentru că nu ai o stare de spirit foarte bună.

2. Este destul de normal ca gesturile romantice să se reducă cu timpul

Mulți oameni îți vor spune că gesturile romantice scad în timp.

Uneori, partenerii au multe așteptări unul față de celălalt, care pot include și afecțiuni publice. Cu toate acestea, lipsa de afecțiune nu este cu siguranță un semn bun. Nu lăsa pasiunea să dispară din cauza problemelor de zi cu zi. Fă-ți timp pentru partener și arată-i iubirea în fiecare zi.

Citește și:   5 trucuri care te vor ajuta să îți îngrijești mâinile

3. Bărbații au, în general, un libido mai mare decât femeile

Ei bine, nu neapărat. Acesta variază de la persoană la persoană. Femeile pot avea un libido mai mare în unele cupluri.

4. Opusurile se atrag

Dacă aveți obiceiuri alimentare similare, vă veți bucura mai mult să mâncați ceva gustos în oraș. Într-un mod similar, dacă aventura, dragostea și intimitatea vor însemna același lucru pentru voi, lucrurile ar putea să nu fie așa de agitate.  Poate exista o diferență de opinii cu privire la muzică sau poate la religie, dar dacă împarți un sistem de valori reciproc cu partenerul tău, vei putea să îți organizezi mai bine viitorul și să reduci conflictele.

5. Cuplurile fericite fac dragoste zilnic

Intimitatea este foarte importantă într-o relație, însă nu și nucleul uneia. A face zilnic dragoste, nu vă oferă titlul de cuplu fericit. Intimitatea nu este o sarcină, ci o experiență. O ai numai dacă o vrei.

6. Nu există secrete într-o relație

E foarte bine să discuți cu partenerul tău. Dar un bărbat nu trebuie să știe că un tip de la o petrecere la care te-ai dus cu prietenii tăi ți-a făcut avansuri, dacă totul ar fi fost nevinovat; iar o femeie nu trebuie să fie conștientă de faptul că nu îți place rochia ei preferată. Acestea sunt mici secrete pe care le poți păstra pentru tine și sunt perfect inofensive. De asemenea, nu uita că puțin mister poate ajuta ca relația să nu devină plictisitoare.

Citește și:   6 mituri despre sânii lăsați pe care trebuie să le știe orice femeie

7. Un copil poate rezolva toate problemele

Da, a avea un copil este o experiență minunată. Dar nu-l considera un mod de a face relația mai serioasă. De fapt, un copil poate fi o cauză de stres pentru tine și partenerul tău.

Astfel, fi pregătit pentru copil în prealabil, discută lucrurile cu partenerul tău și pregătește-te pentru a te confrunta cu tot felul de situații. Mai presus de toate, planifică o familie numai dacă ambii sunteți într-o relație sănătoasă din punct de vedere emoțional.

8. Nu este bine să vă duceți la culcare certați

Nu este necesar să termini toate discuțiile, atunci și acolo. Nu e bine să închizi în tine gânduri care te macină doar de dragul unui așa-zis somn bun.

9. Atracția fizică este o condiție indispensabilă pentru orice relație

Este adevărat că ochii vorbesc înaintea limbii, dar o conversație bună este mereu mai importantă. Poți fi atras fizic de cineva, dar numai frecvența mentală crează o legătură de lungă durată.

Citește și:   4 greșeli care îți afectează viața fără să îți dai seama

10. Într-o relație bună nu sunt conflicte

Încă de la început sună fals. De fapt, aceasta poate indica, de asemenea, că nu spui ceea ce te deranjează. O discuție în contradictoriu e mereu mai benefică decât sentimentele oprimate. Este întotdeauna recomandat să păstrezi lucrurile transparente pentru a avea o relație fericită.

11. Partenerul tău va fi întotdeauna de acord cu percepția ta asupra unei relații

Din nou, nu neapărat. Dă-i partenerului libertatea de a-și exprima opțiunile și nu-i cere să fie de acord cu tine mereu. Acestea pot avea o definiție diferită a intimității. În astfel de situații, puteți discuta deschis despre preferințele voastre.

12. A fi atras de altcineva duce la despărțire

Este uman să te simți atras de un alt om și nu contează dacă ești deja într-o relație sau nu. Ceea ce face o diferență este modul în care gestionezi, atât tu, cât și partenerul, acea atracție. Cu siguranță o vei lăsa să treacă ca ceva nesemnificativ.

Cu toate acestea, nu ar fi înțelept să o numești infidelitate. Sentimentele vin în mod natural, iar decizia finală este cea care contează.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.