Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
12 lucruri pe care nu le poate face o prințesă – Andreea Bănică

12 lucruri pe care nu le poate face o prințesă

Fiecare fată a visat măcar o dată că este o prințesă. Acest lucru se întâmplă de la prima vizionare a desenelor animate Dsiney. Castel de basm, prinț încântător și jumătate de regat ca moștenire- ce ar putea fi mai frumos? Totuși, viața acestor prințese nu este chiar atât de simplă, conform Brightside.me.

Iată o listă cu lucrurile pe care acestea nu au voie să le facă

1. Nu pot da autografe

Kate are voie doar să vorbească cu fanii și să facă poze. Autografele sunt interzise. Prințesele pot semna doar pe documentele oficiale. Regina Elisabeta a II-a se teme foarte tare că cineva ar putea falsifica semnătura.

2. Nu pot lucra la un birou

Înainte de căsătorie, Kate a lucrat la compania părinților ei de livrare a alimentelor și de organizare a diferitelor evenimente. Acum, munca ei este să se prezinte la deschiderea școlilor, a spitalelor sau la evenimentele de caritate. A primit chiar și porecla Leneșa Kate.

3. Tebuie să meargă la un salon de înfrumusețare 3 ori pe săptămână

Citește și:   12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Ducesa trebuie să fie mereu impecabilă. Prin urmare, ea trebuie să viziteze salonul de cel puțin 3 ori pe săptămână. Bineînțeles, transformările sale nu se pot face in loc public, de față cu alți clienți.

 

4. Nu își pot face manichiura strident

Constant manichiură lui Kate are doar 2 nuante: roz pal 28 Rose Lounge (Bourjois) și nyudovy 423 Allure (Essie).

5. Nu pot administra propriile conturi de pe rețelele de socializare

Conturile Familiilor Regale sunt administrate de către profesioniști, care selectează cu atenție fotografiile postate și descrierile.

6. Nu se pot săruta în public
Regina Elisabeta a II-a consideră că nu este adecvat sărutul în spațiul public. Au existat chiar și zvonuri despre anumite certuri în familia Kate și William, deoarece aceștia erau foarte detașați.

7. Nu pot merge singure la cumpărături

Kate este foarte pasionată de shopping. Cu toate acestea, nu se poate duce neînsoțită. Există și o parte bună în acest lucru, deoarece ea are întotdeauna pe cineva aproape căruia îi poate cere o doua părere.

Citește și:   6 semne că relația nu mai funcționează

8. Nu pot purta haine de blană

Înainte de căsătorie, Kate adora să poarte blănuri. Acum, ea poartă foarte rar blană naturală, doar dacă respectivul animal a murit în mod natural.

9. Nu pot vota

Nici Kate și nici ceilalți membri ai familiei nu au dreptul la vot. Toți monarhii se angajează să respecte neutralitatea și să nu-și strice reputația prin politică.

10. Nu pot purta rochii prea extravagante

În tinerețe, Kate era foarte atrasă de stilul mai sexy. Acum, ea trebuie să se îmbrace cât mai decent și elegant. Stiliștii sunt extrem de atenți la imaginea sa.

11. Nu pot sta decât la locul lor, stabilit în prealabil

Membrii Familiei Regale nu se pot așeza în alt loc, decât în cel stabilit în prealabil. În plus, dacă Regina a terminat de servit masa, atunci și ceilalți sunt obligați să nu mai servească.

12. Nu pot mânca stridii

Kate nu are voie să mănânce stridii deoarece acestea pot fi foarte toxice. Nu își pot risca sănătatea.

Citește și:   8 greșeli pe care le fac femeile într-o relație

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.