10 obiceiuri proaste după care te judecă ceilalți

Fiecare persoană are anumite obiceiuri de care îi este extrem de greu să scape. Acestea pot reflecta caracterul unei persoane, iar unele dintre ele sunt cu adevărat greșite și pot lăsa o impresie proastă.

Iată ce spun cele mai comune obiceiuri despre o persoană:

1. Rosul unghiilor

În general, persoanele care își rod unghiile sunt perfecționiste. Dacă și tu faci acest lucru, înseamnă că ești genul de persoană atentă la detalii, care nu poate sta liniștită dacă lucrurile nu sunt perfect organizate. Ar fi bine să încerci să te relaxezi.

2. Storsul coșurilor

Conform psihologilor, acest obicei reprezintă dorința de a avea o relație deschisă cu lumea. La un nivel mai profund, pielea reprezintă o barieră între oameni și mediul înconjurător, pe care persoanele cu acest obicei încearcă să o distrugă.

3. Joaca cu părul

Obiceiul de a-ți învârti părul în jurul degetelor vorbește despre anumite îndoieli din sufletul tău. Ești o persoană care încă trăiește în trecut, căutând răspunsuri pentru acțiunile tale.

Citește și:   4 greșeli care îți afectează viața fără să îți dai seama

4. Vasele murdare

Dacă ești genul de persoană care nu spală vasele după ce a mâncat și le lasă în chiuvetă, înseamnă că îți place să amâni cât mai mult activitățile pe care le ai de făcut. Le lași pe toate până în ultimul moment, după care ești destul de agitat din cauza timpului care te presează. Deși realizezi că acest obicei îți face rău, nu poți să scapi de el.

5. Mâncatul excesiv

După o cină copioasă, hotărăști să mai mănânci o felie de prăjitură sau o bomboană. Continui așa până când ai senzația că stomacul tău va exploda și simți că nu te mai poți ridica de la masă.  Acest comportament constă într-o lipsă de afecțiune din partea celor din jurul tău.

6. Râsul cu voce tare

Dacă ești obișnuită să râzi cu voce tare în locurile publice, înseamnă că, în realitate, nu ai parte de suficientă atenție. Acest comportament denotă faptul că încerci să atragi toate privirile asupra ta și să te simți în centrul atenției. Râsul puternic sugerează faptul că îți dorești să-i impresionezi pe cei din jurul tău.

Citește și:   10 GREȘELI zilnice care te urâțesc

7. Trosnitul degetelor

Se crede că acest obicei este făcut mai mult de către bărbați. El vorbește despre îndoiala de sine și despre dorința de a-i proteja pe ceilalți.

8. Patul nefăcut

Persoanele care refuză să-și facă patul sunt încrezătoare în viitoare realizări importante și au impresia că nu are rost să-și consume energia pe astfel de lucruri minore.

9. Ticuri verbale

Cuvintele de tipul GEN sau DECI denotă faptul că nu poți ține pasul cu toate gândurile, încercând astfel să mai tragi de timp. Astfel, îți poți aduna ideile și poți continua. Acest obicei este frecvent în rândul oamenilor activi și creativi.

10. Scosul etichetelor de pe sticle

Acest obicei sugerează dorința pentru o viață perfectă, dar și o stare actuală destul de neplăcută. Dacă și tu faci acest lucru, înseamnă că ceva nu vă convine. Subconștientul încearcă să vă trimită anumite semnale. Aspiri către un echilibru intern.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.