Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 obiceiuri ale femeilor care îi enervează pe bărbați – Andreea Bănică

10 obiceiuri ale femeilor care îi enervează pe bărbați

Deși bărbații sunt atrași de fizicul femeilor, comportamentul acestora joacă un rol decisiv în viitor. Iată câteva obiceiuri de-ale femeilor care îi pot enerva până și pe cei mai calmi bărbați:

1. Pui întrebări prostești

Întrebările legate de înfățișarea femeilor îi irită pe bărbați, pentru că de obicei îi pun pe bărbați în situații dificile și e greu să găsească un răspuns corect.

2. Îi cureți lucrurile

Ceea ce femeilor li se pare un haos, pentru bărbați poate să fie o grămadă de lucruri perfect ordonate, în care fiecare obiect este la locul său. Curățenia printre lucrurile sale poate să aducă multe certuri, pentru că nu va mai ști unde să găsească nimic la nevoie.

3. Distracția continuă

În ciuda faptului că bbărbaților le plac femeille care știu să se distreze, alcoolul în exces, prietenii zgomotoși și petrecerile din fiecare noapte s-ar putea să nu fie pe placul cuiva care are nevoie de o relație serioasă.

4. Bârfa

Dorința constantă de a discuta despre înfățișarea cuiva sau de a bârfi despre ce au mai făcut cunoștințele voastre îl poate face să se simtă iritat.

5. Te îmbraci în haine care nu sunt confortabile

Dorința de a arăta uimitor chiar și pentru o plimbare în parc, care te face să îți iei pantofi cu toc și o rochie strâmtă s-ar putea să nu fie apreciată, deoarece îți vei crea niște probleme în plus, iar bărbatului tău îi va reveni rolul de asistentă.

6. Când ocupi tot spațiul cu lucrurile tale

S-ar putea să îți enervezi partenerul dacă umpli tot spațiul din baie cu sticluțe stranii, pe care nici măcar nu le folosești, în timp ce el își ține lucrurile de care chiar are nevoie pe un raft mic.

Citește mai jos: 10 articole vestimentare ale femeilor pe care bărbații le URĂSC

7. Îi dai indicii  voalate despre cadourile pe care ți le dorești

S-ar putea să nu fie prinse de către partener. Dacă îți dăruiește ceva după ce tu i-ai spus ce vrei, el va simți că decizia nu mai e a lui. Nu-l pune să dea explicații dacă vine cu altceva la tine.

8. Plângi fără niciun motiv

Atunci când văd femei plângând, bărbații se sperie și nu știu cum să se comporte. În timp, acest comportament va cauza numai nervi, nu milă. Nu vei câștiga o dispute cu lacrimi.

9. Aveți discuții de prisos

Atunci când aduci în discuție opiniile prietenilor sau părinților, îți pierzi autoritatea și îți enervezi bărbatul, pentru că problema era și trebuia să rămână între voi doi.

Citește și:   7 articole pe care ar trebui să le ai în garderobă în vara 2018

10. Când îi faci să te aștepte prea mult

Bărbații urăsc să aștepte ca partenerele lor să fie gata. Întâlnirile care sunt amânate foarte mult și promisiunile neîmplinite că vei fi gata în curând îi fac pe oameni să se îndoiască de punctualitatea și responsabilitatea ta. Probabil că nu va aprecia foarte mult coafura ta complexă din cauza căreia ați întârziat.

Citește și: 10 articole vestimentare ale femeilor pe care bărbații le URĂSC

Există câteva articole vestimentare pentru femei pe care bărbații de consideră de-a dreptul oribile. Deși unora dintre femei le sunt pe plac, bărbații nu le înțeleg și în niciun caz nu apreciază unele ținute. Problema este că din dorința de a nu ne supăra, ei spun foarte rar că nu le place ceva din ceea ce purtăm.

Totuși, există câteva piese vestimentare despre care niciun bărbat nu ar spune că sunt atrăgătoare:

                                                                    1

 

1-colanti

Colanții sau pantalonii cu imprimeuri extravagante : În urma evoluţiei societăţii, femeile au ajuns să poată purta pantaloni fără să fie judecate sau blamate pentru lipsa feminităţii. Există însă anumite stiluri de pantaloni care nu sunt foarte interesante pentru bărbaţi, precum cei foarte largi sau excesiv de coloraţi. Aceste lucruri distrag atenţia de la ceea ce ar trebui scos în evidenţă, adică picioarele tale.

2

2-rochii

Tricourile și cămășile purtate ca rochii: Atunci când bărbații văd o femeie purtând o astfel de piesă vestimentară, se întreabă dacă este o rochie sau un tricou mai lung. În general, acest gen de haine stârnesc o oarecare controversă sau confuzie, aşa că este de preferat să le eviți.

3

3-pantaloni-scurti-peste-strampi

Pantalonii scurţi purtaţi peste dresuri: Întâlnim foarte des această combinaţie însă, aşa cum ar trebui deja să ştim, bărbaţilor le plac piesele simple şi clasice, purtate exact aşa cum au fost făcute să fie purtate. Evită astfel de asocieri, alegând să porți pantalonii scurți doar vara.

4

4-roz

Prea mult roz: Poate să pară ciudat faptul că bărbații nu sunt atât de fascinaţi de culorea care se spune că ar caracteriza feminitatea. Rozul însă are mai multe nuanţe, ar fi de preferat să le alegeţi pe cele de roz cuarţ sau pudrat, evitând tonurile extrem de puternice.

5

5-paiete

Paietele şi hainele strălucitoare: Acest fel de decoraţiuni sau haine îi fac pe bărbaţi să fie nedumeriţi, privind paietele cel mai probabil ca pe un acesoriu. De altfel, este posibil ca ei să asocieze paietele şi cu globurile de Crăciun sau de discotecă, aşa că încearcă să rămâi într-o zonă în care nu eşti exagerată.

Citește și:   10 lucruri care îți DISTRUG viața

6

6-volanasele

Volanele: În cazul în care îți plac volanele, fundele sau faldurile, înceară să nu le porți pe toate în acelaşi timp. Supra-acesorizarea sau hainele foarte încărcate nu te fac mai atrăgătoare, căci ele distrag atenţia privitorului de la tine, spre piesele pe care le porţi.

Citește mai jos: 8 tipuri de femei pe care bărbații le URĂSC

7

7-hainele-rupte

Hainele rupte: bărbații îşi doresc să aibă alături o femeie îngrijită şi cochetă, nu una care arată ca şi când s-a îmbrăcat cu hainele găsite sub dulap.

8

8-fustele-mini

Fustele foarte scurte: În mod surprinzător, fustele mini se află pe lista de haine respinse de către bărbaţi. Aparent ei nu găsesc nimic interesant în hainele care lasă totul la vedere.

9

9-ugg

UGG-urile: Încă de la apariție, bărbaților le-a displăcut această modă. Poate că ție ți se pare că sunt foarte comode și drăguțe, însă bărbații le văd ca pe niște încălțări fără formă care adaugă prea mult volum în zona picioarelor.

10

10-cizme-cu-toc

Cizmele cu toc cui înalt: Bărbații consideră acest timp de încălțăinte amenințător și le asociază cu femeile care fac striptis. Nu cred că îți dorești asta…

Citește și: 8 tipuri de femei pe care bărbații le URĂSC

Toți bărbații au niște idealuri după care se orientează atunci când sunt în căutarea femeii perfecte. Acest lucru e valabil atât din considerente ce țin de aspectul exteriror cât și de comportament și personalitate. Ei bine, așa cum au niște standarde cu privire la ceea ce își doresc, știu cu siguranță și ce îi deranjează la partenera de viață.

Iată 8 tipuri de femei pe care bărbații le urăsc:

  • Femeile geloase și paranoice

Puțină gelozie demonstrează că îți pasă  de persoana cu care ești într-o relație. De aici și până la a-i controla telefonul și conturile sociale e o mare diferență. Bărbaților le plac femeile încrezătoare, iar o criză de gelozie iscată de fiecare dată când vrea să iasă cu băieții, nu face decât să diminueze atracția. Încearcă să-ți schimbi atitudinea, altfel riști să pierzi bărbații de lângă tine.

  • Femeile care „se pisicesc”

Pisiceala excesivă și vorbitul pe un ton smiorcăit denotă o nevoie exagerată de atenție și imaturitate. Uneori este amuzant, însă dacă faci din asta un obicei, îi vei face pe bărbații de lângă tine să te considere obositoare.

  • Femeile posesive
Citește și:   10 lucruri pe care nu trebuie să le schimbi pentru partener

Bărbații au nevoie să știe că pot să facă tot ceea ce își doresc și că femeia pe care o au alături are încredere. Dacă se simte constrâns, se vor crea presiuni în relație și își va pierde interesul. Dacă îi dai mesaje tot timpul și vrei să-i știi fiecare mișcare, vei demonstra că ești disperată după atenția lui.

  • Femeile bârfitoare

Bărbaților nu le place să asiste la bârfe. Nu le pasă cum a slăbit X ori ce operații și-a mai făcut Y. Mai mult, atunci când femeile vorbesc urât despre alte femei par neîncrezătoare și invdioase și creează o atmosferă negativă. Femeile răutcioase care critică fără niciun motiv nu sunt deloc atractive.

  • Drama Queen

Este foarte obositor să fii alături de o persoană care se victimizează constant și face din orice o dramă exagerând proporțiile unei stuații.

  • Femeile insistete

„Când o voi cunoaște pe mama ta?”, „Vrei să ne mutăm împreună?”, „Câți copii vrei” „Când ai vrea să ne căsătorim?”- astfel de întrebări îi fac pe bărbați să se simtă presați și constrânși. Cel mai bine e să lași lucrurile să vină natural, altfel riști să-ți faci partenerul să se simtă oblgat să-și asume un angajament care l-ar putea speria

  • Femeile prea autoritare

Suntem cu toții de acord cu egalitatea de drepturi și de opinie a sexelor. Nu mai trăim vremuri în care bărbații dădeau cu pumnii în masă pentru a se face înțeleși, însă nici o femeie cu o astfel de atitudine nu poate fi prea apreciată în ochii partenerului. Bărbații se simt demasculinizați atunci când femeile își manifestă autoritatea și simt nevoia să controleze totul.

  • Femeile false

Unul dintre lucrurile pe care bărbații le urăsc cel mai tare la o femeie este falsitatea. Cu toții încercăm să facem o impresie bună, însă de aici și până la a ne  preface că suntem cu totul și cu totul alte persoane este cale lungă. Autenticitatea este un atu care ne face să ne evidențiem din mulțime. Dacă încerci să te comporți diferit, înseamnă că nu ai încredere în tine și că nu ai ceva al tău special de oferit. Nu are niciun rost să pretinzi că ești ceea ce nu ești, pentru că ar trebui să-ți dorești ca persoana de lângă tine să te iubească pentru ceea ce ești.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.