Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 lucruri la care e atent un bărbat înainte să se căsătorească – Andreea Bănică

10 lucruri la care e atent un bărbat înainte să se căsătorească

Faptul că bărbații apreciază doar corpul, aspectul unei femei, este un stereotip. Bărbații care își doresc orelație de lungă durată observă, cu siguranță, alte calități.

Iată 10 aspecte pe care bărbații le observă la o femeie, înainte de a o cere în căsătorie

1. Inteligența

Aceasta este una dintre cele mai importante trăsături. Bărbații sunt înnebuniți după femeile inteligente. Cei care spun că aceasta calitate nu este esențială, se înșeală amarnic. Nimeni nu-și dorește să fie lângă cineva care l-ar putea face de râs.

2. Simțul umorului

O persoană inteligentă va avea întotdeauna simțul umorului. Umorul te va face să pari o persoană mai capabilă și mai puternică. Autoironia este, de asemenea, foarte atractivă pentru bărbați.

3. Fidelitatea

Monogamia este un subiect discutabil. Totuși, nimeni nu privește cu ochi buni infidelitatea. Bărbații vor să aibă lângă ei o femeie care să fie fidelă și să le fie alături toată viața. Oferă-i încredere partenerului tău!

4. Încrederea de sine

Citește și:   10 modalități prin care să porți BLUGII cu stil

Încrederea te face să pari o persoană încântătoare. Bărbații, în mod special, adoră să vadă că partenerele lor se simt bine în pielea lor. Astfel, și cei din jur vor avea o părere și mai bună.

5. Bunătatea

Nimenui nu-i plac oamenii răi, care nu oferă o mână de ajutor. O persoană care face lucruri bune, din suflet, îi va atrage pe oameni lângă ea. Partenerul tău va aprecia această calitate, gândindu-se la rolul de mamă.

6. Empatia

Bărbații au câteodată nevoie de sprijin. Astfel, femeia de lângă el trebuie să empatizeze, să înteleagă stările prin care trece.

7. Abilitatea de a fi un bun ascultător

Bărbații se deschid foarte greu în fața unei femei. Așadar, dacă face acest lucru, fii lângă el și ascultă-i problemele. Toată lumea trece și prin momente grele, în care un bun ascultător poate face minuni. Încearcă să-i dai cele mai bune sfaturi.

8. Independența

Nu este vorba doar de independeța financiară, deși și aceea este foarte importantă. Este vorba și despre femeile care nu știu cum să trăiască atunci când partenerul lor nu este lângă ele. Un bărbat va aprecia mereu o femeie care să știe să se descurce singură, să aibă propriile pasiuni, proprii ei prieteni. Nimeni nu vrea să fie babysitter. Chiar dacă s-ar crede că asta este treaba bărbatului, o femei trebuie să știe să ia decizii.

Citește și:   ZODIILE care își găsesc marea DRAGOSTE în 2018!

9. Simplitatea

Imaginea de regină a dramei nu mai este pe placul bărbaților. Aceștia s-au săturat de ipocrizie și de femeile care poartă mereu o mască. Fii cât mai simplă, cât mai naturală și cel de lângă tine te va dori toată viața!

10. Modul direct de a fi

Nimeni nu poate citi gânduri. De aceea, este mai bine să fii directă și să spui ce te deranjează. Bărbaților nu le plac jocurile, așa că vor să știe ce și cum s-a întâmplat. În acest mod, conflictele vor fi evitate și dramele nu vor mai exista.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.