Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să alegi culoare de RUJ care ți se potrivește – Andreea Bănică

Cum să alegi culoare de RUJ care ți se potrivește

Rujul este primul lucru care vine multor persoane în minte când se gândesc la machiaj. Colorarea buzelor poate face o diferență uriașă față de caracteristicile feței tale. O nuanță nepotrivită tenului tău îți poate distruge cu ușurință întregul aspect. De aceea este important să alegi o culoare care să îți fie potrivită. Poți lua în considerare aceste 7 sfaturi pentru a te ajuta să alegi cea mai bună nuanță de ruj.

1. Determină tonul pielii tale

Primul pas în alegerea culorii rujului potrivit este determinarea tonului pielii tale. Există 4 tipuri principale de piele: luminos, mediu, bronzat, and închis.

LUMINOS: Nuanțele de ruj care, de obicei, arată foarte bine pe un ten mai luminos și deschis sunt nuanțele de roșu deschis, coral, piersică, nud.

Exemple de persoane cu ton luminos: Anne Hathaway, Nicole Kidman

MEDIU: Culoarea trandafirului, culoarea fructelor de cireș, roșu intens și nuanțele de violet vor arăta superb pe chipul tău dacă ai un ton mediu.

Citește și:   7 tendințe în machiaj pentru 2017

Exemple de persoane cu ton mediu: Miranda Kerr, Adriana Lima

BRONZAT

Dacă ai un ten bronzat poți opta pentru coral în totalitate, roz intens, roșu strălucitor și majoritatea culorilor, cu excepția nuanțelor de maro și violet.

Exemple de persoane cu ton mediu: Rihanna, Kim Kardashian

2. Determină subtonul pielii tale

Cunoașterea subtonurilor tenului tău te va ajuta cu siguranță să alegi un ruj care să te înfrumusețeze. Practic, există 3 tipuri de subtonuri: rece, cald și neutru.

Subtonuri reci: ten luminos cu subton rece- nuanță nude; ten mediu cu subton rece – nuanțe de roz; ton bronzat sau închis cu subton rece – nuanțe de rubin sau vin.

Subtonuri calde: ten luminos cu subton cald- nuduri de culoare roz pal sau piersică; ten mediu, bronzat sau închis cu subton cald – nuanțe de cupru sau bronz.

Neutru: un spectru larg de culori.

3. Forma buzelor

Buza superioară plină: ruj strălucitor pe buze și o nuanță ușor mai închisă de aceeași culoare pe buza superioară.
Buza inferioară plină: orice culoare care se potrivește cu subtonul tău + o nuanță nude chiar în centrul buzei superioare.
Buzele asimetrice: utilizează un creion de buze într-o nuanță similară culorii rujului pentru a schița buzele.

Citește și:   10 GREȘELI pe care le faci când aplici RUJUL

4. Mărimea buzelor

Buze subțiri: Evită nuanțele închise și culorile intense, pentru că buzele tale vor părea chiar mai subțiri. Încearcă în schimb să alegi un gloss de buze sau un ruj cremos.
Buze cărnoase: Evită nuanțele prea deschise și strălucitoare.

5. Culoarea părului

Păr închis, piele luminoasă: culori roz, cărămiziu, nuanțe de cireșe și prune. Păr blond, luminoasă: roz pal, roz purpuriu, roz deschis și culori stacojii. Părul închis, ten bronzat sau închis: culori de aur, bere, teracotă și bronz. Părul blond, tenul bronzat sau închis: caramel, ocru, roz și roz „somon”. Păr șaten,ten mediu: bej, roz ” somon”, coral și nuanțe de roz pal. Păr roșu, piele luminoasă: roz „somon”, coral, teracotă și sienna arsă.

6. Culoarea ochilor

Ochi căprui: roșu aprins, maro și roz deschis.

Ochi albaștri: nuanțe diferite de roșu sau stacojiu.

Ochi verzi: teracotă, roz.

Ochi gri: nuanțe nude și culori de prune.

7. Culoarea dinților

Citește și:   Top 5 cele mai puternice femei ale zodiacului

Dinți albi: Felicitări! Poți alege orice culoare dorești. Dinți galbeni: nuanțe trandafirii, ușor portocalii, culori roșu deschis. Evită nuanțele purpurii, maronii și nuanțele intense și luminoase.

Dacă întâmpini dificultăți în determinarea subtonului pielii, urmează acești pași simpli:

Uită-te la venele tale. Vasele albastre și violete indică un subton rece; venele verzi – subton cald. Dacă nu poți decide cu certitudine dacă venele tale sunt albastre sau verzi, ai un subton neutru al pielii.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.