Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce spune despre tine culoarea pe care o porți – Andreea Bănică

Ce spune despre tine culoarea pe care o porți

Potrivit stilistului și autorului cărții, Color Your Style de David Zyla , „Chiar dacă dulapul tău este umplut cu haine de o varietate de culori și nuanțe, există întotdeauna culoarea căreia îi dai o preferință mai mare pentru că te simți mai mult confortabil și încrezător în ea. Este culoarea care reflectă caracterul tău. „

Iată cum te văd cei din jur în funcție de culoarea pe care o porți cel mai des:

 

1. Negru

„Negrul este o nuanță care este luată în serios”, spune un expert în modă și stil, Karen Haller. Într-adevăr, conform cercetărilor din domeniul psihologiei, negrul este perceput de alții ca un indicator al prestigiului, puterii, seriozității și inteligenței. Prin urmare, în multe universități europene, manta de absolvire este neagră. Dacă preferi să porți îmbrăcăminte neagră ești ambițios, determinat, dar și sensibil.

2. Maro

Maro este culoarea pământului, culoarea a ceva fiabil, puternic și stabil. Dacă îți place să porți culoarea maro ești ușor conservator, îți respecți părinții și cauți întotdeauna pace, stabilitate și putere în toate.

3. Albastru

Jurnalistul și psihologul, Lisa Johnson Mandell , a scris: „Albastrul este cea mai bună culoare pentru a o purta la un interviu, deoarece transmite încredere și fiabilitate. Prin urmare, multe uniforme de lucru sau costume de afaceri sunt de culoare albastră. „

Citește și:   10 sfaturi pentru a reuși să dormi bine

Oamenii tind să asocieze culoarea albastră cu inteligența, încrederea, eficiența și liniștea. Nuanțele de îmbrăcăminte albastră sunt adesea alese de oameni de simpatici, politicoși și chiar timizi. După cum spun psihologii, dacă îți place să porți albastru vei deveni un părinte minunat sau un angajat exemplar.

4. Verde

Oamenii de știință de la Universitatea din Amsterdam spun că culoarea verde susține o bună dispoziție pentru tine și pentru cei din jur. „Plăcerea în a purta verde provine din rudenia cu natura, ceea ce provoacă un sentiment de pace și mulțumire”, spune Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone Color și autorul cărții ” Mai viu prin culori”. Dacă preferi verde ai o viață activă, ești sociabil, trăiești întotdeauna într-o zonă bună și ești stabil din punct de vedere financiar. Ești, de asemenea, caracterizat de compasiune.

5. Violet

În trecut, violetul era adesea o reprezentare a regalității și a societății superioare. A însemnat sofisticare, bogăție și lux. Cleopatra era cunoscută ca fiind înnebunite despre culoarea mov. În acele vremuri, numai cei bogați își puteau permite să poarte astfel de nuanțe de violet.

Astăzi, această culoare indică creativitatea, înțelegerea și dragostea artei. Potrivit experților , dacă porți violet ești emoțional și sensibil. Ești, de asemenea, visitor, pasional și iubitor. De multe ori însă poți fi imprevizibil.

Citește și:   5 secrete care te vor ajuta să ai un corp de invidiat

6. Roșu

Roșu este culoarea pasiunii și a puterii. Ar trebui să alegi această culoare dacă intenționezi să impresionezi pe cineva„, spune Kenny Frimpong, directorul mărcii de îmbrăcăminte italiană Eredi Pisano. Toate nuanțele roșii atrag atenția asupra persoanei care le poartă. Oamenii tind să asocieze această culoarea vibrantă cu energie, mișcare și emoție. Psihologii de la Universitatea din Rochester au descoperit că bărbații sunt mai atrași de femeile care poartă această culoare.

7. Galben

Galbenul este culoarea fericirii, a soarelui și a râsului. Studiile arată că culoarea galbenă crește producția de serotonină în creier, accelerează metabolismul și le ridică starea de spirit tuturor celor din jur. În plus, galbenul crește concentrarea și atenția, deci este adesea folosit pe panouri publicitare, site-uri publicitare, semne rutiere. Experții spun că nuanțele de galben în îmbrăcăminte sunt adesea folosite de persoane active și creative.

8. Alb

Albul este simbolul libertății, purității, nevinovăției și simplității. De aceea mulți oameni decid să cumpere ceva alb când încep ceva nou în viață sau intră într-un nou capitol. Culoarea alb atrage oameni de încredere care iubesc libertatea și care se uită la viață optimist.

9. Roz

Culoarea roz este feminină și deseori duce cu gândul la copilărie, pentru că poate fi văzută și în dulapurile pentru copii sau pe păpușile Barbie. Cu toate acestea, pentru cei de o vârstă mai înaintată, sunt de preferat nuanțele mai blânde de roz, deoarece reprezintă feminitatea. Rozul pal este considerat calm, cald și feminin și este unul dintre cele mai puternice sedative. Prin urmare, în unele închisori, pereții sunt vopsite în nuanțe de roz pentru a reduce nivelul de agresivitate. Potrivit psihologilor, dacă iubești rozul ești romantic, optimist și îți place dreptatea. De regulă, ești unul dintre acei oameni care apreciază bunătatea și confortul mai presus de orice altceva.

Citește și:   Cum să alegi culoare de RUJ care ți se potrivește

10. Potrocaliu

Portocaliul induce întotdeauna o atmosferă plăcută de petrecere, pe lângă faptul că este o culoare caldă și oportună. Dacă îți place să porți portocaliu ești optimist, energic și vesel și ești dornic de schimbare. Deși poți fi emoțional uneori, de cele mai multe ori dai dovadă de ambiție și prudență.

11. Gri

Așa cum spun stiliștii, griul este culoarea echilibrului, nu este nici întunecat, nici strălucitor. Dacă o persoană are o mulțime de haine gri, înseamnă de obicei că vrea să rămână invizibilă. Griul și nuanțele sale sunt un simbol al liniștii, dimensionalității și maturității. Mulți bărbați de vârstă mijlocie poartă costume gri, în timp ce femeile de vârste înaintate poartă rochii gri. Deoarece aceasta este o culoare neutră, este extrem de dificil să caracterizezi persoana care o preferă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.