Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
9 GREȘELI pe care le facem când folosim PARFUM – Andreea Bănică

9 GREȘELI pe care le facem când folosim PARFUM

Din moment ce „mirosul este o limbă care nu necesită folosirea cuvintelor”, majoritatea oamenilor nu pot sta fără parfumuri chiar și în ciuda prețurilor ridicate. Cu toate acestea, deși sute de ingrediente, milioane de combinații și nenumărate modele de sticle și recipiente sunt atât de captivante și excepționale, riști să continui să faci diverse erori legate de aplicarea sau conservarea parfumurilor. Iată-le pe cele mai frecvente:

1. Prețul nu indică calitatea

Dacă ești unul dintre acei oameni pe care nu îi deranjează să își facă datorii pentru a plăti pentru parfumurile de marcă, primul element de pe lista noastră îți va aduce o ușurare în buzunar. Adevărul este ca cele mai scumpe parfumuri nu trebuie să fie cele mai durabile, sau „cele mai bune”. Deoarece costul său are de a face cu designul și nu cu calitatea, nu are sens să se creadă că cineva „miroase mai bine” doar pentru că își permite să cumpere un parfum lansat de Chanel sau Yves Saint Laurent.

Citește și:   5 trucuri care fac parfumul să reziste mai mult

3. Cantitatea

Deși mulți oameni par să creadă altfel, golirea jumătății de sticlă de fiecare dată când folosesc parfumuri nu este o idee bună. Dacă ești obișnuit să faci trebuie să știi că îi vei satura pe cei din jur și nici măcar nu vei îmbunătăți calitatea parfumurilor care sunt aplicate.

4. Nu trebuie să freci

Ai obiceiul să pulverizezi parfumurile pe încheieturi (sau alte părți ale corpului) și să le freci ulterior? Dacă da, renunță la el. Deși mulți oameni cred că în acest fel „impregnează” aroma pe piele, adevărul este că produce un efect contrar. Activarea uleiurilor utilizate în procesul de producție determină parfumul să se estompeze mai repede cu trecerea orelor.

5. Colonia vs. parfumul

Dacă te alături grupului vast de „connoisseurs” siguri că coloniile sunt făcute numai pentru bărbați, iar parfumurile sunt produsele de lux prin excelență, ești pe punctul de a fi surprins. Pe scurt, nivelul alcoolului și intensitatea unei colonii sunt mult mai scăzute decât cele ale parfumurilor, dar doar puțin mai mici decât cele ale unui „ape de toaletă”. Nu are nimic de-a face cu genurile!

Citește și:   7 standarde de frumusețe din trecut

6. Modificări ale aromei

Atât aparatul tău olfactiv, cât și pielea ta pot reacționa în mod diferit față de aromele aplicate pe corp. Depinde de starea ta mentală și emoțională: percepția (și mirosul) unui parfum se schimbă mai ales când ești nervos, stresat sau te grăbești. De asemenea, aroma pare mai accentuată și marcată dimineața decât în ​​timpul nopții

7. Totul depinde de suprafață

Deseori, pulverizarea coloniilor pe haine nu ajută la descoperirea caracterului lor. Deoarece particulele esențiale tind să-și schimbe aroma în funcție de suprafața cu care intră în contact, cel mai bine este să aplici parfumul pe interiorul încheieturii mâinii. Vei afla motivul înurmătorul punct de pe lista noastră.

8. Faimosul mod francez de a aplica parfumurile nu funcționează

Chiar dacă parizienii preferă să treacă printr-un „nor” creat de pulverizatorul parfumurilor lor, rezultatul cel mai durabil se obține prin punerea combinațiilor aromatice pe locurile fierbinți ale corpului (încheieturi, gât, zona dintre sâni, sub genunchii, etc.) Numai în acest fel este posibil să miroși la fel de bine pe tot parcursul zilei!

Citește și:   Ce spune despre relația voastră felul în care vă țineți de mână

9. Adevărul despre parfumurile din baie

Deoarece sticlele de parfum trebuie ținute închise, departe de sursele de lumină și căldură, expunerea lor pe rafturile băii sau lângă fereastră influențează negativ calitatea lor. Contactul cu aburul și temperaturile ridicate din băi le face să piardă esența aromelor lor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.