Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
8 obiecte vestimentare care se potrivesc oricărui tip de SILUETĂ – Andreea Bănică

8 obiecte vestimentare care se potrivesc oricărui tip de SILUETĂ

Femeile petrec ore în șir alegându-și ținutele și, deși au dulapul tichisit de haine spune întotdeauna că nu au nimic de purtat. Acest lucru se întâmplă, culmea, tocmai pentru că avem prea multe haine ce stau înghesuite și nu reușim să găsim niciodată ce ne trebuie.

Cel mai bine este să ai dulap cât mai multe piese de bază, care nu se demodează în timp și care se potrivesc oricărei ocazii. De obicei, articolele vestimentare basic de potrivesc oricărui tip de slileută.

Iată ce haine nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă:

1. Un tricou alb

Tricoul este un obiect vestimentar foarte versatil ce poate fi folosit în multe combinații, zi sau seară, fără să dai greș cu el. Alege un material de calitate și te vei simți foarte confortabil.

2. O rochie conică

Rochiile fac orice femeie să arate mai bine, mai gingaș și mai feminin. Trebuie să ții cont de câteva reguli de bază și vei arăta splendid. Fetele cu silueta subțire își pot permite să poarte orice tip de variantă, în timp ce fetele cu o constituție mai solidă ar trebui să opteze pentru rochii croite din materiale mai groase și care să le accentueze plusurile.

Citește și:   10 sfaturi pentru a reuși să dormi bine

3. Blugii largi

Blugii ușor largi sunt o piesă vestimentară foarte versatilă. Orice femeie își poate permite să îi îmbrace și, mai mult decât atât, va arăta fantastic de fiecare dată.

4. Cămașa alba

Nu există nicio femeie care să nu arate bine în cămașă albă. Dacă o alegi bine și într-o mărime care să te avantajeze. O cămașa albă te poate face să arăți superb în orice fel de împrejurare pentru că este o piesă vestimentară care poate sta la baza multor ținute.

5. Pantalonii clasici

Pantalonii clasici sunt elemetul esențial de bază din garderoba fiecăruia. Alege modele cu talia înaltă pentru că îți vor alungi picioarele și vor ascunde surplusul din zona abdomnilă.

6. Jachetele din piele

Gecile din piele pot face orice ținută mai interesantă. Poți să o combini cu blugi și un tricou simplu ori cu o rochie lejeră, în funcție de stilul pe care vrei să îl obții.

7. Fustele creion

Citește și:   Ce spune despre relația voastră felul în care vă țineți de mână

Dacă vrei să-ți accentuezi formele, alege o fustă dintr-un material mai gros, iar dacă vrei să ascunzi imperfecțiunile, optează pentru o fustă dreaptă, mai largă. Modelele care ajung puțin sub genunchi îți vor face picioarele să pară mai lungi.

8. Rochiile petrecute

Rochiile petrecute sunt perfecte pentru a creea impresia siluetei de tip clepsidră. Ascund imperfecțiunile și accentuează foarte bine talia. Dacă ești mai plinuță, alege modele într-o singură culoare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.