Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
6 lucruri mai puțin cunoscute despre FEMEI! – Andreea Bănică

6 lucruri mai puțin cunoscute despre FEMEI!

Femeie sau nu, ți se poate părea că știi totul despre femei, pentru că de obicei acestea se exprimă deschis și le place să vorbească despre ele. Dar oamenii de știință au decis să sape mai adânc și să învețe lucruri mai interesante și neobișnuite despre natura femeii. Și noi recunoaștem, au găsit ceva să ne surprindă.

Am deci să împărtășim cu tine 7 studii științifice moderne despre femei, iar unele dintre ele ne par foarte controversate.

1. Femeile își amintesc mai bine ce trebuie făcut, nu ceea ce au făcut deja

Fiecare femeie cunoaște situația în care un bărbat uită să cumpere produsele necesare sau să ducă gunoiul. Și există o explicație științifică pentru acest lucru. În 2015, Liana Palermo a oferit 100 de sarcini diferite de memorie pentru bărbați și femei cu un interval de 2 minute până la 1 zi. S-a dovedit că, în general, femeile își amintesc mai bine sarcinile pentru viitor, în timp ce evenimentele trecute, atât bărbații, cât și femeile, le uită la fel de des.

Citește și:   7 reguli pe care trebuie să le știi dacă ai părul vopsit

„Femeile, în plus față de munca de bază, au multe responsabilități diferite la domiciliu”, consideră Liana, „și trebuie să țină mai multe în minte. Deci, memoria lor este instruită.

2. Nasul femeii poate simți mirosul de feromoni masculini într-o mulțime

Sexologii americani au determinat: cu cât un bărbat e mai sănătos, cu atât mai puternic le atrage pe femei. O femeie poate simți prezența unui bărbat, chiar și într-un magazin de parfumuri, unde o duzină de fete tocmai au stropit cu diferite parfumuri.

Oamenii de știință de la Universitatea din British Columbia au ajuns la concluzia că mirosul unui bărbat iubit le ajută pe femei să nu mai fie stresate. Nu este nimic surprinzător faptul că o fată care se desparte de iubitul ei doarme uneori cu tricoul său pentru a se simți mai aproape de el.

3. Femeile nu se îndrăgostesc la fel de repede ca și bărbații

Indiferent de ceea ce provoacă dragostea în diferite zone ale corpului – creierul, inima sau hormonii – bărbatul se îndrăgostește, de obicei, mult mai devreme decât o femeie. Studiile au arătat că mai mult de 25% dintre bărbați și doar 15% dintre femei s-au îndrăgostit între prima și a patra întâlnire.

Citește și:   10 sfaturi pentru a reuși să dormi bine

De asemenea, multe femei au mărturisit că chiar și după 20 de întâlniri cu un bărbat încă nu simțeau acei „fluturi în stomac”. Le-a mai luat ceva timp.

4. Toxicoza în timpul sarcinii este utilă

Cercetătorii canadieni din Toronto au descoperit că toxicoza la femeile gravide contribuie la dezvoltarea completă a copilului. Greață de dimineață și durerea de cap sunt rezultatul acțiunii unui mecanism de protecție care protejează fătul de toxine dăunătoare. Deci, această stare neplăcută se transformă de fapt în ceva chiar util pentru corpul feminin.

Femeile care suferă de grețurile de dimineață adesea poartă și dau naștere unor copii sănătoși și sunt mai puțin predispuse la avort spontan. În plus, are un efect pozitiv asupra inteligenței copilului. Dar nu vorbim despre hiperemesis (vărsături excesive) și durere severă în abdomen. În acest caz, trebuie să consulți imediat un medic.

5. Cu cât este mai inteligentă o femeie, cu atât mai puțin își dorește copii

Citește și:   Nu lăsa pe nimeni să-ți spună aceste 5 lucruri! Nu vor putea să te înțeleagă...

Psihologul britanic Satoshi Kanazawa a estimat că, cu fiecare 15 puncte suplimentare în indicatorul IQ, dorința femeii de a naște un copil este redusă cu 25%. El a concluzionat că, în general, femeile inteligente nu doresc să aibă copii sau sunt limitate la un singur copil. Ca prioritate pentru oamenii inteligenți sunt auto-educația, auto-dezvoltarea, cariera și călătoriile.

6. Doamnele în roșu fac alte femei geloase

Adam Pasta de la Academia de Științe din Slovacia a realizat un experiment amuzant. El le-a oferit femeilor și bărbaților fotografii cu mai multe femei și i-a rugat să-și împărtășească gândurile și impresiile. Unele dintre femeile din fotografii au fost îmbrăcate în roșu, iar unele în alte culori. Studiile au arătat că femeile reacționează activ la femeile care poartă roșu: consideră că acestea reprezintă o amenințare pentru relația lor.

Femeile care au participat la experiment au constatat că nu le place ca bărbații lor să comunice cu astfel de femei.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.