Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Prima ședință foto a lui Noah Andrei – Andreea Bănică

Prima ședință foto a lui Noah Andrei

Astăzi mi s-a părut interesant să vă scriu despre cadoul pe care l-am primit după ce am născut.

Într-o dimineață a sunat curierul la ușă și a adus un colet pentru mine. Era un plic din partea unei prietene dragi mie, ce conținea o invitație la o ședință foto. M-am bucurat mult, însă era mai mult o bucurie oarbă, pentru că eram foarte obosită și nu-mi dădeam seama ce aș putea să fac ca să arăt cât de cât bine la ședința foto după atâtea nopți nedormite. M-am îmbărbătat și mi-am spus că nu-i nimic, o facem, chit că îmi cade capul de oboseală, pentru că vreau să am aceste fotografii de care să mă pot bucura oricând.

Am programat ședința foto la 15 zile de la nașterea lui Noah, la ora 9.00. Dimineața, când m-am trezit cu emoții mari (vorba vine trezit), m-am îmbrăcat cu o pereche de blugi deschiși la culoare și o camașă albă cu dungulițe mici, bleu. Pe Sofia am îmbrăcat-o cu o rochiță albă, iar Lucian s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi și un tricou. Am vrut să formăm un tot unitar, însă fără să distragem atenția de la fotografii în sine, la haine. Mi-am dorit ca fotografiile să reflecte puritatea, gingășia și iubirea.

Citește și:   Ce surpriză mi-a făcut Noah Andrei la 2 ani

Eram foart obosită, lucru care se și vede pe ochii mei abia întredeschiși. Vă spun sincer că eu și Sofia nici nu am apucat să ne pieptănăm, pentru că ne-am pierdut cu firea 😂🙈.

Între timp, fotografii au ajuns. Au fost foarte profesioniști și înarmați cu răbdarea necesară pentru a surprinde niște momente cu adevărat memorabile. Au adus și niște recuzită, însemnând coșulețe din răchită, ghirlande cu luminițe, diverse păturici, steluțe luminoase, pentru a crea o super atmosferă.

Ne-am așezat la poze crezând că va fi greu să ne prindă pe toți frumos, însă m-au surprins când i-am văzut cu câtă căldură ne încurajau să zâmbim, pentru ca rezultatul să fie unul de senzație.

Ca să înțelegeți cum trebuie făcute aceste poze bebelușilor, vă spun că nu trebuie să treacă mai mult de 10-20 de zile de la naștere, pentru că în această perioadă bebelușul stă în ce poziție îl pui. Am putut foarte ușor să-l așezăm pe Noah în anumite poziții pe care le văzusem înainte de a lua decizia să ne pozăm. A fost așa de cuminte și de gingaș încât nu ne venea să îl deranjăm din pozițiile în care el se simțea confortabil. Sofia a fost cea mai fericită când i l-am pus în brațe. Și-a dorit atât de mult să îl simtă în brațele ei și, într-adevăr am văzut asta în privirea ei, când am privit pozele.

Citește și:   Cum a fost prima zi alături de băiețelul meu

Fericirea și iubirea se văd pe chipul nostru! Acum mă bucur de fiecare dată când privesc pozele și mi-am propus să facem poze odată la 3-4 luni. Am surprins deja frumos primul Crăciun în 4, primul Paște… urmează să facem poze cu prima vizită la mare, prima toamnă în grădina noastră.

Sunt fericită să împărtășesc cu voi rezultatul și vă sfătuiesc din toată inima să imortalizați cele mai frumoase momente din viața voastră! Costurile nu sunt foarte mari, dacă vă puneți această întrebare, dar experiența este de neprețuit!


Orice preluare a conținutului se face cu citarea sursei și cu link către pagina respectivă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.