Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
O mamă nu poate face diferența între puii ei. Iubirea ei e nemărginită și necondiționată – Andreea Bănică

O mamă nu poate face diferența între puii ei. Iubirea ei e nemărginită și necondiționată

Așa cum am povestit la emisiunea Vorbește Lumea, m-am gândit să scriu acest articol în urma unor comentarii primite pe contul meu de instagram la video-ul pe care l-am postat din aeroport, de la întoarcerea din America.

Pe scurt, am fost într-un turneu de 6 săptămâni, cu  17 evenimente pe care le-am susținut în cele mai mari orașe din SUA! Așa cum am scris și în articolul în care am povestit despre turneu, nu mi-a fost deloc ușor să îmi las copiii acasă cu tatăl lor…

La întoarcere m-au așteptat cu flori în aeroport și vă spun cu sinceritate că simțeam că îmi explodează inima când i-am văzut cum veneau la mine cu flori. Sofia avea un buchet uriaș de trandafiri roșii, iar Noah trăgea după el un trandafir, imagine pe care nu am văzut-o de prea multe ori în cei 2 ani și 4 luni de existență. Era simpatic foc cum alerga el după Sofia să ajungă la mine. Lucian a încercat să îi filmeze și deși era foarte mare aglomerație în aeroport, mă bucur că a reușit să surprindă imaginile frumoase pe care le-am și postat ulterior. Sunt amintiri frumoase.

Sofia a ajuns prima la mine, iar Noah, normal, al doilea, mai mult se împiedica în trandafir. Și la acest video absolut superb, pe care mă bucur că îl avem și putem să-l privim ca să retrăim acele emoții, am primit observații și mi s-a reproșat că îi dau mai multă atenție lui Noah!🤦🏽‍♀️ Aș vrea să lămuresc acest lucru pentru că mi se pare incredibil ca unii oameni să-mi judece familia, ce și cât iubesc, cum mă comport cu copiii mei, că îl iubesc mai mult pe unul decât pe celalalt! O mamă nu poate face diferența între copii. Iubirea ei e nemărginită și necondiționată!!

Pe Sofia o tratez ca pe un copil de 9-10 ani, care mănâncă singură, se spală, se îmbracă, își ia pastilele, își face temele fără ajutor, este independentă! Pe Noah îl tratez ca pe un copil de 2 ani, care se aruncă în brațele mele când îi este teamă, care strigă după mine când are nevoie de ajutor: „mama, brațe!”, care merge de 1 an de zile pe picioare, care nu mănâncă fără noi, care are nevoie să i se dea apă, mâncare, căruia i se schimbă scutecul (lucrăm la a renunța la el), care trebuie spălat, îngrijit ca un copil mic, care nu știe încă să se descurce pentru că are doar 2 anișori. Sofia a înțeles altfel absența mea. Știa ce fac, cât mai e până vin, vorbeam zilnic și am avut o altfel de legătură în toată perioada în care am fost absentă. E o fetiță puternică și matură. Vă dați seama pentru un copil de 2 ani cât de greu e să înțeleagă de ce mama nu mai ajunge acasă, de ce nu vine, unde e.

Mi se pare incredibil cum unii oameni vorbesc doar ca să se afle în treabă și spun că „îi dau mai multă atenție lui Noah”! Oameni buni, este absolut normal ca atenția să fie mai mare cu un copilaș mic!!! Încă se împiedică și cade!!!  Este aberant să îi spui unei mame de 2 sau mai mulți copii că nu-și iubește puii la fel!!! Copiii mei au parte de toată atenția din lume, sunt iubiți fiecare în felul lui, ocrotiți și deloc neglijați. Pentru că în familia noastră plutește dragostea, armonia, iubirea, prețuirea a tot ceea ce avem! Și da, ne avem unii pe ceilalți. Ne spunem zilnic „te iubesc” și ne dăm “kiss” ori de câte ori simțim. De îmbrățișări nu mai zic, sunt… fără număr!!!

Orice mamă trebuie să își iubească puii în mod egal și să lupte pentru iubirea lor frate-soră și invers! Ăsta este motto-ul meu în viață. Pe Sofia am pregătit-o de când eram însărcinată și de când a apărut și Noah în viața noastră, mi-am dorit să fie apropiați, să se iubească și să-și poarte de grijă.

Sper că am lămurit acest aspect și mi-aș dori să învățați să respectați fiecare familie în parte, fără a mai găsi nod în papură doar ca să vă aflați în treaba…🤦🏽‍♀️

Vă doresc să aveți parte de multă iubire și armonie în familie. ❤

Citește și:   Cât de important este să faci sport?

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.