Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
De ce mi-am tuns părul scurt – Andreea Bănică

De ce mi-am tuns părul scurt

Dragii mei, pentru că m-am obișnuit să vă țin la curent aici, pe blog, cu ce se întâmplă în viața mea, m-am decis să vă povestesc cum mi-am schimbat ieri look-ul. După ce v-am scris cum mi-am făcut părul să crească mai repede, iată că acum împărtășesc cu voi motivul pentru care m-am tuns.

După ce am născut, am simțit nevoia de ceva nou, de o schimbare radicală. Am ales o tunsoare la modă, urmând sfatul specialiștilor. Eniko Szanto și Adrian Perjovschi sunt „vinovați” de noul meu look de care sunt foarte încântată. Nu am mai avut părul așa de când m-am lansat, cu trupa Exotic. Începe o nouă etapă în viața mea, ca mamă a doi copii și vreau să fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi. Simt că am evoluat și vreau să marchez o nouă etapă a vieții mele ca pe o pânză albă pe care încep să scriu lucruri frumoase care sper să vă inspire și să vă bucure.

Citește și:   Ce dietă am ținut ca să slăbesc

Stilistul meu era implicat de ceva timp în campania Fundației Renașterea și m-a încurajat să mă alătur și eu cauzei atunci când i-am spus ce am de gând să fac. Am donat 30 de centimentri de păr pentru campania „Vieți împletite”, păr ce va fi folosit pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer. Mi se pare foarte important să ajutăm cum putem, așa că am fost foarte bucuroasă să pot mă alătur acestei cauze nobile.

Costul pentru realizarea de peruci este foarte ridicat și multe dintre femeile care au trecut prin tratamente costisitoare nu-și pot permite să-și cumpere peruci din păr natural. Campania Fundației Renașterea mi se pare că este pentru multe dintre ele singura speranță la o viață cât mai normală, așa că vă invit și pe voi să vă alăturați cauzei dacă simțiți că puteți să ajutați. Găsiți mai multe detalii pe site-ul lor, inclusiv despre saloanele partenere, care execută tunsorile gratuit, dacă sunt făcute în acest scop.

Citește și:   Ce cred cu adevărat despre alăptat

Sunt foarte fericită cu noua mea imagine, o să-mi fie mult mai ușor să am grijă de părul meu și am făcut în același timp și o faptă bună.

Pentru ca look-ul meu să fie complet, de mine s-au ocupat și stilistul Eniko Szanto și make-up artistul Dana Petrina. Sper să vă placă rezultatul final la fel de mult cât îmi place și mie!

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

  • ideea e ca esti naucitor de frumoasa. si pari a fi si un om de treaba. modesta si la locul tau. de-aia esti tinta rautatilor, cum sa fie cineva si frumos si talentat si cu un caracter frumos ca tine? esti idealul feminin, frumoasa, tataoasa si devreme acasa. sper ca Lucian te apreciaza cum trebuie.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.