Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
De ce m-am hotărât să fac rochițe pentru fetițe – Andreea Bănică

De ce m-am hotărât să fac rochițe pentru fetițe

Am fost foarte emoționată ieri, când am decis să împărtășesc cu voi colecția mea de rochițe ABkids. Este un proiect la care lucrez de ceva timp și care m-a făcut să ies din zona mea de confort.

De foarte multe ori mi s-a întâmplat să caut rochii de ocazie pentru Sofia și să nu găsesc niciodată ceva care să ne placă amândurora. Uneori mi se păreau prea încărcate, alte ori materialul lăsa de dorit sau modelul nu era unul de prințesă, așa cum și-ar fi dorit Sofi. Ideea mi-a venit înainte de ziua Sofiei, când îmi doream să o îmbrac într-o rochie frumoasă, confortabilă, materiale fine și prețioase în același timp. Așa că ajungeam de cele mai multe ori în ateliere de croitorie, unde făceam o rochie așa cum ne-am fi dorit amândouă. Am descoperit că eram pasionată de acest subiect, de gândit ideile pentru rochițe și am zis că aș putea să transform pasiunea mea într-un proiect frumos! Încurajată și inspirată de Sofia am gândit șapte tipuri de rochițe în care orice fetiță se va simți ca o prințesă.

Citește și:   5 tipuri de fuste pe care orice femeie trebuie să le aibă

Pe lângă aspectul rochiei, pentru că mi-am dorit ca toate să fie spectaculoase, să-i facă pe ceilalți să spună wow, când fetițele le poartă, am acordat o mare importanță materialelor. Am folosit pentru rochițe satin, mătase, dantelă, cristale swarovski, material paietat plat (paiete plate pentru a nu zgâria pielea sensibilă a fetițelor).

Mai ales pentru copii este foarte important ca hainele să fie confortabile, să te lase să te miști, să nu te zgârie. Și asta mi-am dorit eu să fac, niște haine de zâne, de prințese în care micuțele noastre să strălucească, să se simtă frumoase și să se poată învârti în voie.

 

Fetițele pe care le-ați văzut în video sunt chiar prietenele Sofiei, prietene cu care Sofia se joacă mai tot timpul și s-au bucurat mult când au văzut ce rochițe frumoase vor îmbrăca la ședința foto. Pozele au ieșit așa tocmai pentru că ele s-au simțit bine, au putut să se miște, să alerge, să danseze, să se învârtă ca niște prințese. Imaginați-vă cum am alergat eu toată ziua când după una, când după alta pentru a le aranja. Nu am întâmpinat niciun fel de problemă, niciuna nu a zis că ar vrea să arate alfel decât le propusesem. S-au comportat ca niște modele adevărate demne de podium, fără să se vadă oboseala pe chipul lor. Așa fete ascultătoare și sârguincioase rar am văzut. Ce-i drept, Sofia a fost singura care mi-a dat bătăi de cap 🙈. Seara s-a încheiat cu o oprire la pizza și o limonadă dulce ca ele!

Citește și:   Am ajuns în casa lui Ion Creangă

ROCHIE KEIRA

ROCHIE KEIRA

ROCHIE FADIA

ROCHIE MAYRA

ROCHIE SOFIA


ROCHIE ALKISTIS


ROCHIE YASMINE

ROCHIE KARINA

Pozele sunt făcute de Marius Bărăgan, iar de păr și make-up s-a ocupat Gabriela Buică. Le mulțumesc mult pentru ajutor și răbdare!

Sper să vă placă rochițele așa cum îmi plac și mie și aștept să-mi spuneți care e preferata voastră! Le găsiți aici: www.abkids.ro!

Cazare Eforie Nord

Adaugă Comentariu

  • […] Deși eu m-am gândit acum un an că mi-aș dori să fac rochițe, tot procesul a durat mai mult decât mi-am imaginat. Pentru că mi-am dorit foarte, foarte mult să fie din materiale de calitate, care să nu deranjeze sau irite în niciun fel pielea fetițelor. Într-un articol mai vechi v-am povestit exact cum mi-a venit ideea și ce mi-am dorit să fac, care este povestea rochițelor! Îl găsiți aici! […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.