Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum îl calmez pe Noah Andrei când are colici – Andreea Bănică

Cum îl calmez pe Noah Andrei când are colici

Nu puteam să nu vorbesc cu voi despre nopțile în care îl țin în brațe pe Noah Andrei și încerc să îl liniștesc și să îi alin durerile de burtică, respectiv, colicii. Ceea ce mă face să devin agitată este plânsul unui bebeluș care este neajutorat, nu poate să vorbească, iar tu ca mama trebuie să ghicești ce poate să aibă și îți pui o mie de întrebări: îl doare burtica? nu a avut scaun? are febră? îi este foame? Atunci o iei băbește, începi să elimini și îți dai seama că îl doare burtica.

 

Uite așa am descoperit eu colicii: Colicii sunt dureri abdominale, care apar la bebeluși în primele luni de viață. Sunt însoțite de simptome destul de sâcâitoare și îngrijorătoare pentru părinți: țipete și plâns puternic și de neoprit, stare de agitație, înroșirea puternică a feței, lipsa apetitului etc. Încep să își facă apariția cam pe la 2-3 săptămâni după naștere și crizele ating apogeul în jurul vârstei de 6 săptămâni și apoi încep să se rărească. Cei mai mulți bebeluși scapă de ele până la vârsta de 3 luni.
 
La Noah, cel mai mult au apărut noaptea, când ar trebui sa avem un somn dulce și linistit… Spre binele lui și al casei. Pe lângă faptul că îi mai dădeam infacol, am descoperit ceva ce spun eu că face minuni: zgomotul uscătorului de păr! Inițial am crezut că este căldura feonului, însă ulterior am aflat de fapt că este vorba despre „zgomotul alb”. Acesta seamănă cu cel pe care bebelușul l-a auzit în viaţa intrauterină, imitând zgomotul fluxului sanguin prin vasele de sânge şi sunetele care vin din exterior. Da, face minuni și îl liniștește pe Noah imediat cum dau drumul uscătorului de păr sau când îi pun de pe youtube zgomotul feonului. Acum nopțile noastre sunt mai frumoase în primul rând pentru că Noah Andrei doarme liniștit, iar eu sunt fericită pentru liniștea lui.
Citește și:   Ce surpriză m-a așteptat când am ajuns acasă

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

  • Draga Andreea, stiam de uscatorul de par de la primul meu bebe, insa la al doilea care are acum aproape 6 luni am descoperit remediul pentru colici: picaturile Protectis. Incepuse sa aiba colici pe la 3 saptamani, Infacolul, foehnul nu pareau a fi de mare ajutor, dar cu Protectis am scapat de colici. Nu a avut deloc. I-am dat pana la 3 luni. Am fost f linistiti, dormea toata noaptea!!! Acum au inceput durerile de dinti, pentru asta nu am niciun remediu minune, ne chinuim…

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.