Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce credeți că a ales Noah Andrei de pe tăviță la moț? – Andreea Bănică

Ce credeți că a ales Noah Andrei de pe tăviță la moț?

A venit momentul să îl sărbătorim pe Noah! Un anișor, cu multe bucurii, cu multe evoluții, cu zâmbete la fiecare gest făcut de el. De când l-am născut, viața noastră s-a schimbat mult. Nu am mai avut timp prea mult de mine, de prietene. Alerg într-un suflet spre casă de oriunde aș fi, ca să fiu cât mai mult timp lângă copiii mei.

Joi, 16 noiembrie, de ziua lui, m-am trezit devreme cu Noah fericit, am cântat toată ziua mulți ani trăiască, am dansat pe melodia nouă a lui mami, i-am cumpărat tort, am așteptat-o pe Sofi de la școală pentru a sufla în lumânare. Ne-am îndulcit și am ieșit cu familia în oraș să luăm masa. Știam că sâmbătă ne vom distra și mai tare la moț cu cei mai apropiați prieteni.

A venit ziua de sâmbătă. Ne-am trezit dimineața iar într-un cântec de sărbătoare: Happy birthday. 😄😄😄

Sofi m-a rugat să îi aranjez părul, i-am ales hăinuțele, i-am îngrijit mânuțele, unghiuțele, era gata. Apoi l-am pregătit pe Noah. I-am ales hăinuțele cu atenție, așa cum îmi place mie, apoi l-am lăsat în grija bonei pentru a mă pregăti și eu. Îmi luasem cu câteva zile înainte o rochie special pentru acest eveniment și pantofi comozi cu toculețul cel mai mic. Ne-am aranjat cu mic cu mare și am plecat spre restaurant.

Citește și:   O contracție musculară m-a pus la pat!

Ca atunci când am venit cu Noah de la spital acasă, Lucia a umplut restaurantul de baloane, a aranjat frumos locul să fie cald și primitor, așa ca de sărbătoare cu multe floricele de toamnă pe masă. O prietenă s-a ocupat și ne-a adus candy barul –Sweet Corner-Candy Bar și mașina de ciocolată pentru fructe; aveam toate ingredientele pentru o după-amiază frumoasă. A ajuns și preotul familiei și tare ne-am bucurat.

Când ne-am strâns cu toții, nășicile s-au pregătit cu cele necesare, apoi m-am așezat pe scaun pentru a-i tăia moțul lui Noah Andrei. I-au legat moțul și l-au tăiat, apoi a urmat obiceiul cu tăvița din care Noah trebuia să aleagă câte ceva. Și, ce credeți?😄

Primul lucru ales a fost cartea, pentru care toți au țipat de fericire și au răsuflat ușurați aplaudând și făcând mult zgomot. Al doilea lucru… a luat banii, moment în care m-am gândit că seamănă cu tati. Lucian s-a bucurat cel mai mult și l-a umplut de pupici! Sofi era mega fericită și implicată. Al treilea lucru ales a fost o bijuterie (aici aduce și cu mine) 😄😄🙈.

Citește și:   Plimbările în aer liber - cele mai relaxante pentru bebeluși și părinți

Nu a durat prea mult momentul, dar ne-am bucurat făcând glumițe pe seama lucrurilor alese de pe tăviță, după care am dat năvală spre mașina cu ciocolată. Cine credeți că se îngrămădea? Eu și copiii🙈. Abia așteptam momentul să mă îndulcesc. Ne-am distrat tare, am râs, am glumit, am depănat povești frumoase de viață alături de oamenii cu care vorbim și ne vedem săptămânal.

Sofi ne-a gătit! A stat mai tot timpul la cuptorul unde se făcea pizza. E clar, îi place la bucătărie! 🙈 A făcut pizza pentru toată lumea, frământând aluatul pentru pizza, tocând ingredientele și punându-le pe pizza. Pizza a la Sofia a făcut spectacol!!! Așa s-a numit cea mai gustoasă pizza.

 

A venit momentul tortului, un tort frumos și gustos, făcut tot de prietena mea, tort cu norișori, soarele și curcubeul din primul an de viață al lui Noah Andrei. Pe seară am trimis copii acasă cu bunicii, apoi ne-am întins la glume pana la 2.00 noaptea 😄. Nu ne mai venea sa plecăm, ne simțeam ca într-o familie, bucuroși și binecuvântați! Fericirea este cu atât mai mare cu cât am avut lângă noi oameni de suflet, oameni frumoși!

Citește și:   De ce am plecat în America

Noah s-a comportat absolut normal, a râs, s-a jucat, a mâncat și ne-am minunat cu toții de cât de bun și cald este mergând din brațe în brațe de la unul la altul. Și da, i-am văzut dințișorii și îi vedem în poze așa cum mi-am dorit eu: când împlinește un an să-l pozez cu dințișorii la vedere. A primit cadouri frumoase: jucării, hăinuțe și lucruri de suflet.

La multi ani, pruncul meu fericit! Să-ți fie viața un zâmbet!♥️

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.