Dacă un bărbat face aceste 8 lucruri înseamnă că te iubește

Relațiile nu sunt deloc atât de simple pe cât le fac să pară filmele de la Hollywood. Privirea iubitului și fluturii în stomac nu sunt neapărat semnele dragostei adevărate. Toată lumea vrea însă să găsească pe cineva alături de care să trăiască mulți ani. Iată câteva lucruri care sugerează că partenerul te iubește cu adevărat:

1. Își împlinește promisiunile.

 

2. Îți respectă familia și prietenii.

 

3. Nu este gelos, ci mândru că are o femeie frumoasă lângă el.

 

4. Îi place să-și petreacă timpul cu tine, nu fuge mereu să se vadă cu prietenii.

 

5. Te ascultă atunci când ceva te supără foarte tare.

 

6. Îți ascultă sfaturile.

 

7. Te ajută să-ți împlinești visele.

 

8. Îi pasă de tine

Dacă vrei să fii iubita perfectă pentru partenerul tău afectuos, iată cam ce ar trebui să faci:

1. Nu vorbi mai mult decât trebuie pentru a umple tăcerea

Nu vorbi prea mult – momentele de tăcere nu sunt ceva negativ. Din contră, ele îi fac pe bărbați să se simtă confortabil.

2. Nu te purta de parcă ai fi mama lui

Chiar dacă poate nu o arată, să știi că știe și el când nu se comportă bine. Nu îl certa – nu îi trebuie o a doua mamă.

3. Nu îl critica prea mult

Ceea ce pentru tine înseamnă feedback, pentru el s-ar putea să însemne critică. Nu-l mai analiza mereu și lasă-l să fie el însuși, fără să încerci să-l schimbi.

Citește și:   Perechiile de zodii predestinate să fie împreună pentru toată viața

4. Dă-i spațiu

Dacă are o zi proastă, lasă-l în pace. Nu-i pune întrebări doar pentru că te simți tu nesigură. Lasă-l să-și trăiască supărarea. Se va întoarce singur când îi va trece.

5. Ai încredere în el

Arată-i că e cineva special pentru tine având încredere în el. Nu-l acuza întotdeauna și nu te gândi mereu la ce e mai rău.

6. Trimite-i niște mesaje frumoase

Un mesaj scurt în care îi spui te iubesc îi va lumina cu siguranță ziua.

7. Încurajează-l

Încearcă să fii persoana care îl încurajează, nu cineva care știe numai să critice. Dacă are vreun vis, fii alături de el și spune-i să îl urmeze.

8. Nu vorbi despre el cu alții

Femeile povestesc multe lucruri prietenelor lor, dar cele mai bune iubite își respectă partenerii și atunci când aceștia nu sunt de față.

9. Ascultă-l atunci când are nevoie de tine

Să nu crezi că știi deja ce îi trebuie. Fii atentă la el atunci când îți spune de ce are nevoie și încearcă apoi să-l ajuți.

10. Spune-i că îl iubești

Dacă vrei să fii iubita perfectă, spune-i că-l iubești fără să te aștepți să o spună și el înapoi. Ar trebui să știe care sunt sentimentele tale pentru el.

 

Citește și: 10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la bărbați

Există o întrebare la care toți bărbații din lume încearcă afle răspunsul. Sună cam așa: ce vor femeile? În ciuda opiniei populare, e posibil să găsești un răspuns. Iată cum se așteaptă femeile să fie partenerul lor:

Citește și:   10 obiceiuri enervante pe care le au toate femeile

1. Spontaneitate

Asta nu înseamnă că ar trebui să petreceți fiecare weekend într-o altă țară sau că ar trebui să-i faci în fiecare seară serenade sub balcon. Chiar și o cadă plină cu șampanie ar fi prea exagerat. Fii spontan în privința gesturilor mici – scrie-i un mesaj surprinzător sau invit-o la dans atunci când vă plimbați.

2. Mai multă insistență

Femeile, când spun nu, s-ar putea să nu te refuze. S-ar putea să nu însemne nici da, nici poate. Cuvinetele unei femei nu înseamnă nimic uneori – nu fiindcă ele nu se înțeleg, ci fiindcă vor ca bărbații să fie mai insistenți.

 

3. Inspirație

Femeile sunt cei mai devotați fani ai bărbaților săi și sunt îndreptățite să aștepte același lucru în schimb. Bărbații trebuie să se arate sincer interesați de viața partenerelor. Fie că visează să devină actriță, să alerge la un maraton sau să-și pornească propria afacere, șansele ei de a-și atinge scopul se dublează dacă îi arăți că ai încredere în ea.

4. Ascultare

Fetele nu vor toate numai bijuterii scumpe sau excursii în destinații exotice, scoate-ți ideile astea prostești din cap! Inima sa va bate mai repede dacă îi faci un cadou mic și potrivit. Ascult-o cu atenție – la un moment dat o să afli ce flori preferate are, la ce visa în copilărie sau dacă îi plac cărțile vreunui autor. Vei ști apoi ce ai de făcut.

Citește și:   10 SEMNE că te IUBEȘTE, deși nu ți-o spune

5. Simțul umorului

Numai cei care nu au simțul umorului cred probabil că femeilor le plac tipii serioși. După cum spun și oamenii de știință, râsul este una dintre cele mai puternice afrodisiace naturale. Fii cât mai glumeț și mai hazliu posibil, dar nu te lega de anumite lucruri, cum sunt familia sau hainele ei ori stilul în care își poartă părul.

 

6. Sprijin

Femeile sunt mult mai emotive din fire decât bărbații și sunt mult mai des triste, melancolice sau depresive, așa că e normal să mai aibă zile proaste, la sfârșitul cărora să vrea să renunțe la tot. În acele momente, ele își doresc să aibă pe cineva alături care să le liniștească.

7. Respect

 

Femeile sunt capabile de orice, știu cât valorează și se așteaptă ca și tu să știi. Spune-i cât mai des ce înseamnă pentru tine și cât o apreciezi.

8. Atenție și afecțiune

Nu exagera. Nu o urmări, nu o suna de o sută de ori pe zi și nu-i trimite un milion de e-mail-uri. Întreab-o doar cum i-a fost ziua, cum se simte.

 

9. Pozitivism

Dacă unul dintre parteneri e optimist, în curând așa va fi și celălalt. Zâmbește mai des și împărtășește cu ea emoțiile pozitive.

10. Sinceritate

Nu subestima niciodată importanța sincerității. Orice femeie vrea să știe adevărul, indiferent despre ce e vorba. Fii întotdeauna sincer.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.