Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cele mai bune metode pentru a scăpa de kilogramele de pe coapse – Andreea Bănică

Cele mai bune metode pentru a scăpa de kilogramele de pe coapse

În cazul în care te-ai săturat să fii într-o formă proastă și să nu poți purta tot ce îți dorești, este momentul să încerci să faci o schimbare. Exercițiile fizice sunt cele care te pot scăpa de acest complex. Indiferent de dietele pe care încerci să le ții, acestea nu vor putea da rezultate dacă ai un stil de viață sedentar.

În plus, grăsimile de pe coapse sunt mult mai greu de dat jos, decât cele de pe abdomen. Totuși, această luptă cu kilogramele în plus poate fi câștigată dacă ai ambiție.

Următoarele exerciții te vor ajuta să-ți întărești mușchii din jurul coapselor:

1. Tot ce trebuie să faci este să te întinzi pe podea, de preferat pe o saltea specială, sprijinindu-te pe un braț și menținând corpul drept. Unul dintre picioare trebuie să fie îndoit, în timp ce celălalt drept. Apoi, ridică ușor piciorul drept și ține-l în aer cât poți tu de mult. Acesta este un exercițiu de Pilates pentru coapse.

Citește și:   12 reguli care te vor ajuta să ai o alimentație echilibrată


2. Acest exercițiu trebuie realizat din poziție de flotare. Ține-ți picioarele drepte, iar apoi, îndoaie unul dintre picioare spre interior. Menține-l câteva secunde, după care revino la poziția inițială și ridică piciorul în aer și ține-l acolo câteva minute.


3. În acest exercițiu poziția este foarte simplă. Trebuie să stai dreaptă, cu picioarele depărtate. Spatele trebuie neapărat să rămână drept. Lasă-te în jos și menține-ți privirea în față. Numărul genoflexiunilor va crește cu fiecare zi. Nu trebuie să faci prea multe din prima.


4. Pentru acest tip de exercițiu, trebuie să începi stând dreaptă. Apleacă-te ușor, menținând spatele drept.


5. Așează-te cu genunchii pe podea și execută ridicări ale picioarelor, pe rând. Spatele trebuie să fie drept.


6. În acest exercițiu trebuie să ai o poziție de squat. În loc să te lași în jos, ca la genoflexiuni, de data aceasta trebuie să execuți sărituri, cu mâinile ridicate.

O altă serie de exerciții pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse

Citește și:   10 metode prin care pierzi CALORII fără să te înfometezi sau să te chinui la sală

1. Fandarea laterală– Ține spatele drept, bărbia dreaptă, privirea în față și călcâiele alăturate. Fă un pas în lateral și ține piciorul drept.
2. Podul- Stai întinsă pe spate, pe o saltea de gimnastică și ridică-ți genunchii, pentru a te sprijini. Umerii trebuie să fie lipiți de sol, la fel și capul. Ridică bazinul curbând spatele și rămâi în această poziție timp de cel puțin 30 de secunde.
3. Înotul este o bună alegere pentru a avea un corp armonios. Poți chiar să faci anumite exerciții fizice în apă, nu doar să înoți. Rezultatele vor fi mult mai vizibile, datorită dificultății de a-ți mișca părțile corpului.
4. Exerciții cardio – Acestea te vor ajuta să scapi de grăsime, chiar de la tine de acasă. Aceste exerciții nu trebuie făcute zilnic.
5. Mersul pe jos- După cum se și spune, „mersul pe jos face piciorul frumos. “  Poate părea o metodă învechită, având în vedere noile metode de a scăpa de kilogramele nedorite, însă este o soluție foarte bună.

Citește și:   9 poziții ale corpului care îi fac pe cei din jur să te judece

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.