Ce prințesă Disney ești în funcție de zodie

Dacă ești fan al animaților Disney, cu siguranță te va distra să afli ce prințesă ți se aseamănă conform asterlor:

1. Berbec

Berbecii preiau mereu coonducerea, mai ales în situațiile dificile – chiar dacă asta presupune deghizarea în băiat și fuga din casa părinților noaptea. Ca și Mulan, ești uneori prea impulsive, așa că asigură-te că ai un prieten sau o prietenă care să te calmeze la nevoie.

2. Taur

Taurii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor, dar dacă o vrăjitoare rea te închide într-un turn și nu poți evada decât cu ajutorul părului tău, poți să numești acest lucru perseverență. Ca și Rapunzel, ești răbdătoare și cu picioarele pe pământ – bine… după ce cobori din turnul ăla nenorocit.

3. Gemeni

Ești cunoscută pentru versatilitatea ta și pentru capacitatea de a te lăsa în voia împrejurărilor, după cum a făcut și Jasmine când a fugit din palatul sultanului. Gemenii se plictisesc ușor, de aceea e important să-ți găsești un iubit cu un „covor zburător” care să te ducă peste tot.

4. Rac

Racii sunt foarte emotivi, ceea ce însseamnă că pot ține ranchiună ca nimeni alții. De exemplu, dacă iubitul tău semizeu Hercule s-ar muta pe Muntele Olimp fără tine, ai fi supărată pe el pentru tot restul zilelor tale de muritoare. El te înțelege însă, așa că prefă-te puțin surprinsă când renunță la imortalitatea sa ca să-și petreacă următorii 60 de ani cu tine.

5. Leu

Dacă ești Leu, îți place să fii în centrul atenției. Dacă ai și o coamă de păr roșu ca Merida, acest lucru e garantat. Dacă nu, sigur îți vei folosi creativitatea și vei găsi ceva care să-i facă pe toți să te privească.

6. Fecioară

La interviurile pentru slujbă, prima calitate pe care o evidențiezi e faptul că ești atentă la detalii. Alții te-ar putea numi perfecționistă, dar nu-i băga în seamă și fă ce trebuie să faci.

7. Balanță

Se știe că Balanțele îi pun mereu pe alții înaintea lor – fie că sunt ratoni, păsări colibrii sau sălcii vorbitoare. Totuși, Balanțele apreciază foarte tare corectitudinea și știu că fiecare piatră, fiecare copac și fiecare ființă are o viață, un spirit, un nume.

8. Scorpion

Nativii acestei zodii sunt intenși, foarte ambițioși și dornici să dețină controlul. Ei sunt semn de apă, iar aceasta se poate transforma în gheață – amintește-ți că Elsa te învață să nu te mai temi de propriile tale puteri.

9. Săgetător

Săgetătorii își iubesc libertatatea, așa că nu le-ar plăcea să se vadă închise într-un castel. Ca și lui Belle, le place să învețe, dar curiozitatea aceastate poate conduce uneori pe drumuri întunecate.

10. Capricorn

Ești o reprezentantă a celei mai disciplinate zodii, de aceea poți rezone cu visul Tianei de a-și deschide propriul restaurant. Viața de prințesă nu e pentru tine.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt foarte prietenoși și ar intra în vorbă cu oricine. Excentricitatea te face să fii simpatico, dar poate și să îți stea în drum uneori.

12. Pești

Peștilor le place să viseze cu ochii deschiși, așa că ești mult mai introspectivă decât alte semne. Ai grijă ca reveriile să nu-ți ocupe prea mult timp, dacă nu vrei să ratezi ce se întâmplă în realitate.

 

Citește și: 12 cele mai frumoase tipuri de machiaj în funcție de zodie

Setareh Hosseini, un make-up artist foarte talentat, a cucerit Instagram-ul cu ideea sa de a combina frumusețea cu astrologia. Iată cum crede ea că ar arăta extraordinar reprezentantele fiecărei zodii:

Citește și:   Care sunt cele mai sincere zodii

1. Săgetător

„Ea este o luptătoare neobosită, căutând mereu noi idei și experiențe. Săgețile simbolizează dorința ei de a avea scopuri înalte. Este întruchiparea aventurii, vindecătoarea înâeleptă care formează o legătură între rai și pământ cu inteligența ei.”

2. Scorpion

„Totul ține de privirea ei captivantă. Întunecați și calculați, ochii ei te hipnotizează. Este puternică, pasionantă și intuitivă. Ea poartă la fel de bine puterea și întunericul – este pe jumătate zeiță, pe jumătate demon. ”

3. Leu

„De obicei iese în evidență – are cel mai zgomotos râs, cel mai strălucitor zâmbet și cel mai încrezător mers. Pielea ei este strălucitoare ca un asfințit. Poate că pare visătoare, dar în interiorul ei arde un foc continuu. ”

4. Gemeni

„Fire contradictorie, mintea ei alternează mereu între logic și absurd. Este o combinație de inteligență, spirit și elocvență. Vei vedea în ea părțile tale bune și pe cele rele, lucruri pe care poate că nu aveai nevoie să le știi.”

5. Fecioară

„Ea este întruchiparea inocenței, a purității și a dreptății. Este deșteaptă și analitică, iar frumusețea ei iese în evidență într-un mod subtil, dar magnific. Încearcă mereu să pună ordine în haos. ”

6. Taur

„Încăpățânată, cu o un caracter puternic, nativa Taur este foarte hotărâtă și perseverentă. Are un temperament feroce care iese la iveală dacă îi încalci limitele, dar iubește fără limite.”

7. Balanță

„Personalitatea ei fermecătoare merită laude, la fel ca și vocea ei melodioasă și inima iubitoare de dreptate. Pentru a o înțelege, trebuie mai întâi să înțelegi talerele balanței, deoarece ea păstrează mereu un echilibru între gânduri și emoții. ”

8. Rac

„Ea este strălucirea delicată a lunii, valul care mângâie țărmul. Simte totul deplin, deși nu-I place să arate asta. Carapacea sa poate fi dură și uneori de nepătruns, pentru că ea își va proteja mereu sufletul. Desigur, e mai greu să scoți la iveală ceva delicat decât ceva mai rigid.”

9. Vărsător

„Nativa Vărsător este un cercetător științific în laboratorul său, inventând și creând zi și noapte. Gândurile sale rapide o fac să fie inpredictibilă și rebelă. Este uimitoare și terifiantă – noțiunile astea nu sunt atât de opuse pe cât ai crede.”

10. Capricorn

„Hotărârea sa este admirabilă, iar autocontrolul puternic. Este pragmatică și ambițioasă. Este un lider loial, pentru care niciun munte nu este prea înalt.”

11. Pești

„Diafană și cu adevărat misterioasă. Mintea sa înoată până în adâncuri în care mulți s-ar îneca. Este o ființă încântătoare, a cărei inimă este un ocean de emoții, visând mereu la tărâmuri în care numai ea poate intra.”

12. Berbec

„Feroce și pasionantă, poartă o armură de oțel și are cornele gata de bătălie. Caută mereu dinamism și competițiile. Este un lider neînfricat, dar are sufletul pur ca al unui copil.”

Citește și: Ce fructe sau legume te reprezintă în funcție de zodie

A sosit vremea să înlocuiești prăjiturile cu fructe și legume. Dacă nu știi ce să mănânci prima dată, încearcă ceva potrivit pentru zodiac în care te-ai născut.

Există niște gustări potrivite pentru fiecare dintre noi:

1. Vărsător – coacăze

Vărsătorii sunt persoane intelectuale. Sunt descurcăreți și au vederi progresiste. Li se potrivesc coacăzele deoarece acestea sunt foarte bune pentru creier.

2. Pești – lămâile

Peștii sunt foarte prietenoși, plini de compasiune și generoși. Mereu oferă fără să aștepte ceva în schimb. De aceea, sunt foarte asemănători cu lămâile. Acestea însoâesc diverse alimente și băuturi, dar foarte puțini oameni consumă doar lămâi.

Citește și:   Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie

3. Berbec – caise

Berbecii fac tot posibilul să se descurce cât mai bine atunci când sunt provocați fizic și mental. Beneficiile pentru sănătate oferite de caise sunt exact lucrurile de care au nevoie Berbecii pentru a reuși.

4. Taur – morcovi

Taurii sunt foarte protectivi și vor mereu tot ce e mai bun pentru prietenii lor. La fel ca și Taurii, morcovii sunt grozavi pentru viața ta – poți prepara niște brioșe sănătoase din morcovi și sunt grozavi și pentru vedere.

5. Gemeni – nuca de cocos

Gemenii reprezintă două laturi. Asta îi face să fie niște persoane complexe și interesante. Ca și Gemenii, nuca de cocos conțin fructe și lapte.

6. Rac – mango

La fel cum poate fi o provocare să tai un mango, e nevoie de timp pentru a cunoaște un Rac. Când vei reuși să faci asta, te vei bucura de toată aroma pe care el sau ea o aduce în viața ta.

7. Leu – căpșuni

Leii tind să fie persoane foarte colorate care adoră să fie în centrul atenției. Personalitățile lor vibrante și încrederea în sine îi fac să fie niște lideri excelenți. După cum căpșuna iese în evidență într-o salată de fructe, așa și Leul se evidențiază în mulțime.

8. Fecioară – ardei

Fecioarele sunt adesea timide, dar sunt prieteni loiali și muncesc din greu. Foarte puțini oameni știu că ardeiul gogoșar galben conține mai multă vitamina C decât o portocală. Fecioarelor nu le place să se laude în legătură cu talentele lor, dar asta nu înseamnă că sunt nepricepuți.

9. Balanță – portocală

Balanțele sunt persoane foarte colorate și communicative, cărora nu le place să fie singure. Ele își doresc ca totul să fie corect, așa că portocolale li se potrivesc, deoarece pot fi împărțite ușor. În plus, sunt o gustare grozavă pentru drumeții – iar Balanțelor le place să stea mult pe afară.

10. Scorpion – fructul „dragon”

Scorpionii sunt oameni incredibil de pasionanți. Sunt loiali, dar se vor retrage dacă sunt mințiți. Ca și ei, fructul „dragon” e unic și captivant.

11. Săgetător – avocado

Săgetătorii sunt cei mai fericiți atunci când explorează locuri noi. Sunt persoane aventuroase și idealiste. Ele adaugă un plus de aroma în viața celorlalți, la fel cum multe alimente sunt mai bune cu avocado.

12. Capricorn – spanac

Capricornii sunt destul de tradiționali și tind să aibă success în afaceri. Sunt persoane pe care te poți baza și le pasă mult de familie. Li se potrivește spanacul, deoarece acesta e baza multor salate tradiționale.

Citește și: Ce cafea ar trebui să bei în funcție de zodie

Ai mers vreodată la vreo cafenea gândindu-te că știi exact ce vrei numai pentru a te răzgândi pe măsură ce se apropie rândul tău de a comanda? Nu te neliniști, universul are o soluție pentru această problemă. Iată ce băutură pe bază de cafea ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec – Latte Macchiato

Ambițioasă și cu o voință puternică, poți fi numărul unu în absolut orice îți propui. Ai o toleranță zero pentru orice sau pentru oricine care încearcă să te țină pe loc. De aceea, cel mai potrivit pentru tine e un latte macchiato. Îți va da foarte multă energie pentru a-ți îndeplini rapid sarcinile.

Taur – Dirty Chai

Păstrezi un echilibru perfect între pragmatism și idealism. Ai o viață echilibrată, dar nu te ferești nici de riscuri. De aceea, Dirty Chai ți se potrivește cel mai bine. Este o sursă de încredere de cofeină și e foarte aromat, oglindindu-ți talentul de a ordona haosul.

Citește și:   Ce sandale ți se potrivesc în funcție de zodie

Gemeni – Latte de sezon

Ești o persoană foarte sociabilă, îți faci relații cu ușurință, fie că ai o discuție sinceră cu cel mai apropiat prieten, fie că doar vorbești cu un om pe care abia l-ai întâlnit despre muzică. Ești mereu la curent cu ce se întâmplă prin lume. În funcție de anotimp, alege latte cu dovleac, mocha de mentă sau alte varietăți.

Rac – Cafeaua casei

Racule, oriunde te afli ești acasă, de aceea specialitatea casei e cea mai potrivită pentru tine. Loialitatea și compasiunea ta depășesc cu mult orice emoții negative pe care le-ai putea transmite în mod neintenționat. Oamenii chiar îți apreciază partea mai sensibilă, așa că nu-ți fie frică să mai ieși din carapace din când în când. Felul în care bei cafeaua (cu frișcă, zahăr sau amară) depinde de starea ta de moment.

Leu – Cafea scurtă

Ești, practic, o regină. Nu numai că ești la curent cu ultimele tendințe – probabil că unele au fost lansate chiar de tine. Cafeaua scurtă e perfecta pentru cei care iau cafeaua în serios.

Fecioară – Orice cafea naturală sau organică

Ai o sete imensă de aventură, una care poate fi satisfăcută numai de noi experiențe și de cafele cu adevărat de calitate. Apreciezi autenticitatea și înțelegi importanța micilor schimbări pentru lume. Cafeaua naturală, organică, ți se potrivește cel mai bine deoarece e la fel ca tine – de încredere și puțin exotică.

Balanță – Cafea cu lapte

Dragă Balanță, ești fermecătoare. Nu trebuie să te străduiești prea mult pentru a face o impresie bună. Te pricepi de minune să îi faci pe ceilalți să se simtă bine și ai nevoie de o cafea la fel de „prietenoasă” ca tine, iar aceasta e cafeaua cu lapte.

Scorpion – Americano

Ești o persoană complexă și profundă. Îți place să îți controlezi viața, chiar și în privința deciziilor mici, iar acest tip de cafea este la fel de pragmatic ca și tine. Îți va da suficientă energie pentru a răspunde oricărei provocări.

Săgetător – Espresso

Cauți întotdeauna adevărul și ești mereu pe fugă, așa că îți trebuie ceva autentic, pe care să-l poâi bea repede, cu o curiozitate neadormită de a afla mai multe despre lumea din jurul tău.

Capricorn – Latte

de încredere, ești o persoană pe care toată lumea o caută pentru a-I cere sfaturi. Te ocupi cu pasiune de munca ta și ai adesea idei genial. Ești hotărâtă, iar băutura perfecta pentru tine e un Latte – asemenea unui Latte classic, îți faci treaba și ți-o faci bine.

Vărsător – Cafea măcinată rece

Dragă Vărsător, ești o persoană inventivă, curioasă, vizionară. Îți petreci mult timp gândindu-te cum ai putea să îmbunătățești lucrurile și îți împărtășești ideile cu ceilalți. Nu ești egoist/ă și nu faci lucruri doar pentru tine. Diminețile tale ar putea fi ușor îmbunătățite de cafeaua măcinată rece.

Pești – Affagato

Ești visătorul zodiacului, așa că îți permiți să nu consume înghețată doar la desert. Dacă vrei, poâi să o combini cu un espresso la micul dejun, deoarece tu prefer să vezi lucrurile așa cum ar trebui să fie, nu cum sunt de fapt. Deși asta poate estompa linia dintre realitate și fantezie, nu îți distrage atenția de la lucrurile cu adevărat importante din viață – muncă, familie, prieteni sau pasiuni stranii. Firea ta plină de compasiune îi face pe toți să vrea să fie în jurul tău, așa că nu te schimba niciodată.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.