Ce floare te reprezintă în funcție de zodie

Poate fi greu să alegi dintr-o mulțime de tipuri de flori – vestea bună e că există niște flori potrivite pentru fiecare zodie:

Berbec

Berbecii sunt afectuoși, motivați și bine organizați. Florile potrivite pentru ei sunt trandafirii. Trandafirii sunt adesea folosiți la buchete, combinându-se frumos cu niște culori clasice sau chiar și cu unele strălucitoare.

Taur

Principala caracteristică a celor născuți în această zodie este încăpâțânarea, dar Taurii sunt și foarte sensibili și senzuali. Florile potrivite pentru ei sunt crinii  – buchetele frumos mirositoare sunt perfecte pentru ei.

Gemeni

Gemenii au o personalitate duală, sunt foarte expresivi și introspectivi. Adesea excelează în profesii artistice și sunt cunoscuți pentru firea lor creativă și imaginația bogată. Atunci când îi trimiți flori cuiva din această zodie, ai grijă să alegi culori strălucitoare și forme neobișnuite – buchete exotice cu flori tropicale.

Rac

Racii sunt amuzanți, simpatici și înțelegători. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt cele albe – mai ales trandafirii albi. Poate că asta are vreo legătură cu puritatea spiritului lor. Alege pentru ei un buchet cu flori albe și puțină verdeață și poate și un strop de culoare.

Leu

Leii sunt foarte creativi și iubesc dansul, muzica, arta. Lor li se potrivește floarea soarelui, care sunt, desigur, strălucitoare și vesele ca ei. Un buchet imens de floarea soarelui ar fi darul perfect pentru o Leoaică.

 

Fecioară

Fecioarele sunt prietenoase și perfecționiste, fiind foarte atente la detalii. Florile potrivite pentru ele sunt cele micuțe și curate, precum narcisele și crizantemele. Acestea arată minunat combinate cu plante verzi.

Balanță

Multe flori sunt associate cu Balanțele: hortensiile, margaretele sau trandafiri mari. Darul perfect pentru o Balanță ar fi un buchet frumos aranjat cu flori albastre, trandafiri mari și multă verdeață.

Scorpion

Unii ar putea spune că Scorpionii sunt foarte misterioși. Au o înclinație naturală spre partea academică, sunt inteligenți și foarte intuitivi. Florile perfecte pentru ei sunt bujorii.

 

Săgetător

Săgetătorii sunt atrăgători și amuzanți, iar florile potrivite pentru ei sunt garoafele. Aceste flori pot avea o varietate de culori. Săgetătorii par să prefere garoafele roz și albe, care arată fabulous atunci când sunt combinate în aranjamente.

Capricorn

Se spune că cei din zodia Capricorn devin mai buni pe măsură ce înaintează în vârstă – mai buni în sensul de mai înțelepți sau mai neastâmpărați, oare? Ei apreciază câștigurile material și viața bună. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt panseluțele și margaretele.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt deloc niște persoane convenționale. Cele mai potrivite flori pentru ei sunt orhideele, care sunt foarte frumoase și pot avea diverse culori, arătând uimitor oricum le-ai aranja.

Pești

Peștii sunt intuitivi au un bun simț al umorului, fiind și foarte spirituali. Florile potrivite pentru ei sunt macii, liliacul, orhideele, și nuferii . Acestea arată fabulous într-un aranjament normal sau mai extravagant.

Citește și:   Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

 

Citește și: Ce tatuaj ți se potrivește în funcție de zodie

Pentru cele cărora le place să fie ghidaţi de astrologie, iată câteva tatuaje care se potrivesc cu adevărat personalității tale:

Berbec


Gândește-te la săgeți – acestea se potrivesc cu energia ta. Au direcție, la fel ca tine, care ești o forță competitivă.

Taur


Adori viața bună și nu te simți vinovată când te bucuri de cele mai fine lucruri. Gândește-te la palmieri sau la un tatuaj cu o inimioară pe gât, care e o parte importantă a corpului tău, având în vedere că ești foarte romantică.

Gemeni


Ești gata să-ți iei zborul în orice clipă, așa că ți se potrivesc tatuajele cu păsări, aripi, pene. Ești o persoane duală, deci poți încerca ceva care are două stiluri diferite.

Rac


Ești o familistă incurabilă, care nu va uita niciodată de tradiție. Îți place pacea oferită de o lume stabilă. Încearcă o ancoră, o bătaie de inimă sau un nume care îți este foarte drag.

Leu


Ești o lideră înnăscută căreia îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Ți s-ar potrivi perfect un tatuaj cu o coroană sau un leu.

Fecioară


Ești mereu gânditoare, așa că ți-ar plăcea un tatuaj lucrat atent la detalii – unul geometric cu multe linii sau un citat bine ales.

Balanță


Nu ai suporta să faci ceva pe cont propriu, așa că alege un tatuaj care să facă referire la prietenul cel mai bun, la sufletul tău pereche sau la altcineva de care vei fi mereu apropiată.

Scorpion


Ești foarte pasionantă – un tatuaj cu un trandafir ar fi emblematic pentru numeroasele tale dorințe.

Săgetător


Ai o dorință imensă de a călători, așa că un tatuaj cu o hartă sau niște coordonate geografice ar fi perfecte pentru tine.

Capricorn


Ești o persoană cu picioarele pe pământ, hotărâtă și muncitoare. Ți-ar plăcea niște tatuaje declarații, precum un copac înalt cu rădăcini.

Vărsător


Ești o persoană care vrea să facă lumea un loc mai bun și știi că totul pe acest pământ este interconectat. Ți s-ar potrivi mandala, un simbol al universului.

Pești


Fiind un semn de apă, e ceva mai greu să fii definită. Ești blândă și îți place să visezi, așa că probabil ți-ar plăcea un unicorn sau niște fluturi.

 

Citește și: Ce culoare ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă ți-ai lăsat părul lung de prea mult timă sau vrei o tunsoare care să ți se potrivească mai bine, iată ce cred astrele că ți-ar veni minunat:

1. Vărsător


Ai abilitatea de a observa detaliile fine și elegante din viață, ceea ce te face să fii o persoană foarte creativă. Cel mai bun mod de a arăta în exterior cee ace iubești în interior este să îți vopsești părul rose gold – nu numai că e foarte elegant, dar se potrivește și fiecărui tip de ten.

Citește și:   Ce desert ți se potrivește în funcție de zodie

2. Berbec

Ești super pasionată și plină de viață – deci ce altă culoare e mai strălucitoare și mai plină de viață decât un roșu aprins? Nimic. Așadar, dacă ești gata să faci o mare schimbare, ai putea să începi de aici. Roșul e culoarea energiei și a motivației.

3. Rac


Racii sunt cei mai emoționali din zodiac. Nativele zodiei Rac au nevoie de un mod subtil de a exprima totul. Prin urmare, violetul închis este culoarea potrivită pentru ele, oferind indicii despre cât de complex este lumea lor.

4. Capricorn


Nativele Capricorn sunt gânditoare profunde, care văd lucrurile așa cum sunt de fapt, chiar și în situațiile dificile. Cum altfel să-ți exprimi înțelepciunea și încrederea decât alegând albastrul închis pentru păr? Această culoare arată fabulous la oricine.

5. Gemeni


Ai nevoie de ceva care să scoată la iveală partea ta nebună. Pentru asta, ieși și vorbește cu oamenii. Socializează. În ceea ce privește părul, portocaliul îi va face pe oameni să vină la tine.

6. Balanță

Verdele e foarte puțin apreciat, dar arată bine la oricine, dacă e făcut așa cum trebuie. Balanțele ar putea să-l încerce oricând, pentru că le va scoate în evidență personalitatea strălucitoare.

7. Leu

Probabol crezi că galbenul nu vine nimănui – și ai dreptate, într-un fel. Dacă alegi însă o nuanță îndrăzneață, vei fi foarte sexy și toți vor întoarce capetele după tine. Nu e nicio îndoială că viața ta se va schimba în bine după ce te vopsești așa.

8. Pești

Nativele Pești sunt foarte emotive și intuitive și nicio culoare nu exprimă asta mai bine decât albastrul de sirenă. E superb, mai ales atunci când îți faci și umbre, cu nuanțe deschise spre vârfuri, și nu e CHIAR îndrăzneață. Îți va oferi încrederea necesară pentru a ieși din carapace.

9. Săgetător

Nativele Săgetător au o mulțime de energie care așteaptă să fie eliberată, iar culoarea violet electric este perfectă pentru asta. Nu te sfii să faci ceea ce îți dorești cu adevărat.

10. Scorpion

Nativele Scorpion sunt foarte focoase, dar tocmai pentru asta le iubim. Ar trebui să aleagă un roșu închis intens, care se potrivește cu orice.

11. Taur

Verdele este culoarea naturii, așa că este perfectă pentru tine. Nu alege o nuanță prea întunecată.

12. Fecioară

Fecioarele sunt persoane calme, de care oamenii au nevoie. Alege nuanțe suave de albastru sau gri.

 

Citește și: 12 cele mai frumoase tipuri de machiaj în funcție de zodie

Setareh Hosseini, un make-up artist foarte talentat, a cucerit Instagram-ul cu ideea sa de a combina frumusețea cu astrologia. Iată cum crede ea că ar arăta extraordinar reprezentantele fiecărei zodii:

Citește și:   Ce fructe sau legume te reprezintă în funcție de zodie

1. Săgetător

„Ea este o luptătoare neobosită, căutând mereu noi idei și experiențe. Săgețile simbolizează dorința ei de a avea scopuri înalte. Este întruchiparea aventurii, vindecătoarea înâeleptă care formează o legătură între rai și pământ cu inteligența ei.”

2. Scorpion

„Totul ține de privirea ei captivantă. Întunecați și calculați, ochii ei te hipnotizează. Este puternică, pasionantă și intuitivă. Ea poartă la fel de bine puterea și întunericul – este pe jumătate zeiță, pe jumătate demon. ”

3. Leu

„De obicei iese în evidență – are cel mai zgomotos râs, cel mai strălucitor zâmbet și cel mai încrezător mers. Pielea ei este strălucitoare ca un asfințit. Poate că pare visătoare, dar în interiorul ei arde un foc continuu. ”

4. Gemeni

„Fire contradictorie, mintea ei alternează mereu între logic și absurd. Este o combinație de inteligență, spirit și elocvență. Vei vedea în ea părțile tale bune și pe cele rele, lucruri pe care poate că nu aveai nevoie să le știi.”

5. Fecioară

„Ea este întruchiparea inocenței, a purității și a dreptății. Este deșteaptă și analitică, iar frumusețea ei iese în evidență într-un mod subtil, dar magnific. Încearcă mereu să pună ordine în haos. ”

6. Taur

„Încăpățânată, cu o un caracter puternic, nativa Taur este foarte hotărâtă și perseverentă. Are un temperament feroce care iese la iveală dacă îi încalci limitele, dar iubește fără limite.”

7. Balanță

„Personalitatea ei fermecătoare merită laude, la fel ca și vocea ei melodioasă și inima iubitoare de dreptate. Pentru a o înțelege, trebuie mai întâi să înțelegi talerele balanței, deoarece ea păstrează mereu un echilibru între gânduri și emoții. ”

8. Rac

„Ea este strălucirea delicată a lunii, valul care mângâie țărmul. Simte totul deplin, deși nu-I place să arate asta. Carapacea sa poate fi dură și uneori de nepătruns, pentru că ea își va proteja mereu sufletul. Desigur, e mai greu să scoți la iveală ceva delicat decât ceva mai rigid.”

9. Vărsător

„Nativa Vărsător este un cercetător științific în laboratorul său, inventând și creând zi și noapte. Gândurile sale rapide o fac să fie inpredictibilă și rebelă. Este uimitoare și terifiantă – noțiunile astea nu sunt atât de opuse pe cât ai crede.”

10. Capricorn

„Hotărârea sa este admirabilă, iar autocontrolul puternic. Este pragmatică și ambițioasă. Este un lider loial, pentru care niciun munte nu este prea înalt.”

11. Pești

„Diafană și cu adevărat misterioasă. Mintea sa înoată până în adâncuri în care mulți s-ar îneca. Este o ființă încântătoare, a cărei inimă este un ocean de emoții, visând mereu la tărâmuri în care numai ea poate intra.”

12. Berbec

„Feroce și pasionantă, poartă o armură de oțel și are cornele gata de bătălie. Caută mereu dinamism și competițiile. Este un lider neînfricat, dar are sufletul pur ca al unui copil.”

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.