7 semne că o femeie este atrasă de tine

După cum se știe, „nu” înseamnă „da”, uneori „nu” înseamnă „nu”, iar „poate” chiar înseamnă „poate”. Femeile pot să enerveze orice bărbat. Pentru a le înțelege mai bine însă e nevoie să fii atent la limbajul non-verbal (care, în comunicare, contează în proporție de 90%), ce le dezvăluie adevăratele intenții. Iată câteva semne care sugerează că o fată te place:

1. Atunci când te vede, pupilele ei se dilată

Ochii sunt influențați de oxitocină, hormonul care contribuie la formarea relațiilor cu alte persoane. Oamenii încearcă, în mod inconștient, să stabilească contact vizual cu cei de care doresc să se apropie. De asemenea, s-ar putea să fie stânjenită atunci când îți întâlnește privirea. Nicio fată nu se va simți stânjenită la vederea unei persoane neinteresante. Pupilele ei se vor mări atunci când vorbește cu tine, deși e greu să observi asta. Pupilele noastre se dilată mereu atunci când vedem ceva ce ne place.

2. Poziția picioarelor

Picioarele întinse, cu gleznele încrucișate, sunt un semn de neîncredere sau chiar dispreț. Când o fată se simte confortabil și vrea să comunice, gleznele sale nu se vor suprapune. Dacă stă picior peste picior, fii atent la direcția vârfului piciorului de deasupra. Dacă acesta e îndreptat spre tine, te place și ar vrea să te cunoască mai bine.

Citește și:   5 moduri prin care să îți demonstrezi iubirea față de partener

3. Încearcă să se apropie de tine

Când doi oameni stau în aceeași camera, spațiul dintre ei poate spune totul despre relația lor. Dacă te place, va sta mai aproape de tine, chiar dacă e ușor stânjenită. Poți să mergi puțin mai departe și să-i „invadezi” zona de confort (la 50cm de chip). Dacă se retrage e semn rău.

4. Își îndreaptă spatele și își arată pieptul

Pentru a atrage atenția și pentru a impresiona un bărbat, femeile se străduiesc să își îndrepte spatele, să își arate sânii și să își ascundă burta.

5. Se joacă cu degetele

Acest gest este folosit mai des de bărbați atunci când își pun degetele mari în buzunare sau la talie. Fetele își ascund degetul mare pentru a părea mai elegante. Fii atent totuși dacă îl așază la curea, geantă sau un alt accesoriu. Scopul (inconștient) al acestui gest este să atragă atenția asupra feței, șoldurilor sau pieptului său.

6. Îți copiază gesturile

Uită-te cu atenție la ea, să vezi dacă fata îți oglindește poziția, gesturile, expresiile faciale sau comportamentul. Imitarea apare în mod inconștient și sugerează că încearcă să te înțeleagă mai bine și să găsească puncte comune.

Citește și:   Cum să alegi blugii perfecți pentru tine

7. Își aranjează frecvent hainele și părul

Dacă, atunci când se află în prezența ta, o fată își tot aranjează părul, hainele sau bijuteriile, înseamnă că are emoții. Aceste mișcări o ajută să-și recapete încrederea în sine și să se asigure că arată bine. Dacă nu te-ar plăcea, nu ar avea niciun rost să se dichisească, nu-i așa?

Citește și: 10 semne că te iubește, deși nu ți-o spune

În lumea asta mare, nu e tocmai ușor să găsești pe cineva care să fie pe sufletul tău. Când îl găsești însă, fericirea aceea nu se compară cu nimic. Căutarea poate lua uneori câțiva ani, iar drumul nu e ușor. Uneori mai apar și probleme. Deci, cum știi că te întâlnești cu persoana potrivită?

Iată câteva semne:

1. Se laudă mereu cu tine și le spune tuturor despre reușitele tale, fie că e vorba de o promovare la muncă, fie că doar ai câștigat niște bilete la un concert. Pentru el contează.

2. Se poartă ca un cavaler. De exemplu, te ia în brațe când nu mai poți păși din cauza tocurilor.
3. Nu încearcă să te schimbe. Îți știe defectele – că ești mai dezordonată decât el, că ai nevoie de o pisică drept animal de companie și că nu poți să gătești, dar acceptă totul.

Citește și:   7 trucuri care te vor ajuta să-i citești pe cei din jur

4. Îi e dor de tine. Nu o spune doar de dragul de a o spune. Chiar îi e dor de tine când nu v-ați mai văzut de mult timp.
5. Poți plânge în fața lui fără să te simți stânjenită. Știe când ai nevoie să fii susținută și te va sprijini și sfătui mereu.

6. Când prietenele tale se plâng de partenerii lor, tu nu prea ai de ce să te plângi, pentru că el se poartă minunat cu tine.
7. Este apropiat de familia ta și s-a asigurat că și tu te înțelgi cu ai lui. Ți-ar suna tatăl sau bunica fără ezitare.

8. Prietenii tăi sunt și prietenii lui. Și îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei se simte aiurea, îți sugerează să stai cu el sau să îl inviți să mergeți undeva.

9. Înțelege că uneori te mai și superi, că suntem cu toții oameni și mai avem perioade proaste. Îl supără doar că nu ești bine.

10. Îți spune, din senin, că ești frumoasă. Și asta se întâmplă când nu ți-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici nu ți-ai schimbat tricoul.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.