7 lucruri pe care ar trebui să le facă o femeie în relație

Vrei să știi cum poți avea o relație fericită? Iată ce trebuie să faci!

Mereu vorbim despre lucrurile pe care le vor femeile de la partenerii lor – lista nu se termină niciodată. Dar te-ai întrebat vreodată ce vor băieții într-o relație? Care sunt așteptările lor?

Iată o listă de sfaturi despre lucrurile pe care iubitul tău le așteaptă de la tine, care sigur îl vor face fericit dacă le aplici cu istețime.

  1. Laudă-l

Doamnelor, apreciați-vă și lăudați-vă bărbatul. Spuneți-i ce vi se pare atractiv la el și faceți-i complimente pentru cum arată, deciziile pe care le ia și dexteritatea sexuală.

  1. Respectă-i spațiul personal

Lasă-l să respire. Dă-i timp liber pentru a umbla cu băieții. Va fi mult mai fericit fiindcă va vedea că ai încredere în el și vă va face legătura mai puternică.

  1. Respectă-l

Respectul e una din modalitățile de a-ți arăta dragostea. Încearcă să înțelegi ce contează pentru el și să-i respecți alegerile și deciziile.

  1. Legătura sexuală

E cunoscut faptul că femeile formează legături prin comunicare, iar bărbații prin sex. Trebuie doar să înțelegi ce îl face să se simtă iubit.

  1. Intimitate emoțională

Citește și:   7 nuanțe de păr pe care merită să le încerci

Bărbații se deschid în timp, odată ce simt că poți să te descurci cu ei în momentele lor cele mai rele. Trebuie să se simtă liber să-ți împărtășească îndoielile și grijile. Trebuie doar să-l înțelegi.

  1. Atingeri fizice

Îl poți face fericit cu gesture mici. Doar atinge-i gâtul sau părul când e ocupat făcând ceva și vei vedea că va fi fericit.

  1. Fă-l să se simtă în siguranță

Fetelor, știți că prietenii voștri se simt siguri atunci când îi lăsați să iasă noaptea cu prietenii și nu îi sunați din oră în oră să-i verificați? Dacă există acest gen de siguranță între voi, nimic nu vă va despărți.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.