Ce credeți că și-a dorit Sofia de ziua ei?

Ca orice mama, mi-am dorit de fiecare data de ziua Sofiei să nu uite că a a avut o zi de vis! Inițial, am vrut să îi facem ziua odată cu botezul lui Noah, pe 7 mai, când este ea născută. M-am gândit că este mai ușor și mai confortabil pentru toți, însă m-am lovit de refuzul ei, căci mi-a spus că vrea să-i facem ziua ei separat…pf🙈 durere de cap.

Știam că pe 7 îi facem botezul și se aglomera foarte tare săptămâna de dinaintea botezului, așa că am decis să o sărbătorim pe 6 mai. Și ia uite-mă pe mine că nu-mi mai vedeam capul de treabă!!! Nu am contractat niciun concert în aceasta perioada; știind ce urmează, mi-am luat liber. Într-o săptămâna m-am ocupat de 2 evenimente mari!

Am decis să îi facem ziua în același loc de joaca unde i-am făcut-o de 3 ani de zile și unde ea și-a dorit. Un loc de joacă cu tobogane, pârtii de ski, ziduri pentru cățărat, scenă pentru karaoke, spațiu foarte mare de alergat etc. Pe lângă toate astea, Sofi a dorit să vină Plușica la ziua ei. Zis și făcut! Doamne, când a ajuns Plușica, am leșinat de râs! Numai Plușica nu era… Am râs mult, dar a meritat Plușica. Lucian chiar și-a făcut o poză cu ea să aibă amintire ce Plușica frumoasă a avut Sofi la party, nici copiii nu se jucau cu ea.

Citește și:   M-am mutat la mare!🌴


Am primit comanda de la Sofi ca tortul ei să fie cu marțipan alb și figurine cosmetice pe el (rujuri, farduri, rimeluri, pudra etc.) Pff!!! Mi-a dat de lucru, zău. Vă dați seama că la câtă treaba aveam, trebuia să mă gândesc cum găsesc un astfel de tort. Am găsit, am dat comanda, apoi m-am gândit că nu ar strica și un candy bar în același spirit! Rujuri, farduri, creme sa fie pentru Sofiiiii!!! Dacă vă doriți găsiți aici sigur ceva pe placul vostru.

Când a ajuns acolo, s-a bucurat enorm! Când au văzut candy barul, toți copiii au sărit pe el, s-a golit în scurt timp, au zis că nu au mai văzut așa ceva; toți erau super încântați.


Sofia a purtat o rochiță superbă pe care i-a pregătit-o Arthur de la Marie Ollie, surpriză. S-a distrat cu prietenele ei, s-a schimbat în ceva comod și a alergat până la 10 seara.

Eram rupți de oboseala toți! Noah când dormea, când râdea, când plângea. 😄😄😄

Citește și:   Răutatea ne urâțește, bunătatea ne face mai frumoși


Am ajuns acasă, iar Sofi, ce credeți, după atâta alergătură voia să-și deschidă cadourile😂. I-am spus că mâine avem o zi grea (botezul lui Noah) și trebuie să ne odihnim! A adormit în 3 minute, povestindu-mi cât de tare s-a distrat ea de ziua ei!


La mulți ani, my princess 🌹

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.